Restaurangchef
Miss Clara by Nobis
Miss Clara Hotel öppnade på Sveavägen 2014 och är en del av Nobis-koncernen. Vi är ett urbant designhotell med en varm och personlig känsla. Nu söker vi en restaurangchef med erfarenhet som vill vara med och driva detta fantastiska koncept. Nobis-koncernen är ett företag med stora utvecklingsmöjligheter.
I tjänsten ska du:
• Ha förståelse för den höga internationella servicenivå som Nobis står för
• Ha överblick över servicen och styra personalen du jobbar med.
• Ansvara för allt som har med driften av restaurangen att göra. Personalansvar, bruttovinster, rutiner, lagar och regler m.m.
• Ha både förmåga och intresse av att kommunicera med målgrupper från alla världens hörn.
• Ha goda språkkunskaper både i tal och skrift, framförallt Svenska och Engelska.
• Kunna läsa av gästers behov och önskemål och reagera på dem intuitivt.
• Ha en sann passion för hotell- och restaurangyrket och jobba med människor.
• Vara villig att jobba dagar, helger och kvällar.
• Vara prestigelös med god samarbetsförmåga.
• Vara tillgänglig och flexibel.
Du ska vara:
• En person som vågar visa din personlighet.
• Ansvarsfull och organiserad
• Trygg med god självinsikt och intuition.
• Motiverad, ödmjuk, målmedveten, drivande och tålmodig.
• Tydlig och kommunikativ.
• En person med grundinställningen att ingenting är omöjligt.
Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Skicka personligt brev och CV till jobb@hotelskeppsholmen.se
Märk mailet med Restaurangchef.
Vi ser fram emot din ansökan!
Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook