Annons
Annons

Restaurangchef

Harrys i Borlänge & First Hotel Brage

 

Till Harrys i Borlänge & First Hotel Brage öker vi nu en driftig RESTAURANGCHEF.
Harrys är en svensk krogkedja som står för det varma, välkomnande bemötandet och sätter den goda, vällagade maten i centrum.

Harrys i Borlänge är en hotellrestaurang med populära luncher, trevlig à la cartemeny samt roliga event av olika dess slag. Som hotellrestaurang blir en dag sällan den andra lik då vi har olika gäster och fokus, beroende på vilken period det är. Vi har allt ifrån affärsresenärer och barnfamiljer till gäster som bara vill umgås och ha en trevlig kväll.

Vi söker nu en ödmjuk restaurangchef som ansvarar för hela verksamheten, vilket innefattar allt som har med den dagliga driften att göra samt planering och personal.

Du kommer att jobba tätt ihop med vår köksmästare och hotelldirektör för att på ett så smidigt sätt som möjligt kunna driva restaurangen framåt. Erfarenhet av restaurangbranschen är ett måste och vi ser gärna att du har kunskap inom bemanning och hantering av beställning och sortiment. Du ska även kunna leda och motivera personalen genom att vara en bra förebild och genuint intresserad utav service, mat & dryck samt sätta gästen i centrum.

Tjänsten ger dig en möjlighet att utveckla din affärsmässighet såväl som din ledarskapsförmåga. Samtidigt har du har ett nära samarbete och kontinuerligt stöd av Hotelldirektör och Harrys samt First Hotels centrala organisationer. Om vi hittar den stjärna som vi söker kommer vi även kunna ordna med boende enstaka nätter om det skulle behövas

Tjänsten är på heltid och omfattar både dag- och kvällstid med början snarast enligt överenskommelse.

Ta chansen och sök redan idag! Lycka till!

Varaktighet Tillsvidareanställning
Tillträde snarast efter överenskommelse
Arbetstid/Varaktighet Heltid Schemalagd arbetstid
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Kontaktpersoner Katrin Strandell 0705-58 50 66 katrin.strandell@firsthotels.se
Sista ansökningsdag 2018-02-12
Ansökan via e-post katrin.strandell@firsthotels.se
Kompetens Kompetensord behövs ej/saknas

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02