Annons
Annons

Restaurangchef

Gondolen - öppning hösten 2023

Vi är i full gång att planera öppningen av anrika Gondolen på Södermalm. Vi är superstolta över denna möjlighet och förväntningarna från oss är höga.

Nu påbörjar vi rekryteringsarbetet av Restaurangchef till Gondolen. Vi söker en erfaren ledare som har förmåga att engagera medarbetare och utveckla restaurangen till en eminent upplevelse, både för gäster och medarbetare. Är detta en roll för dig?

Om rollen som Restaurangchef
Hos oss får du möjligheten att vara en del av Svenska Brasseriers gastronomiska satsning på Södermalm och skapa restauranghistoria. Vi vill att du ska vara med oss innan öppning av restaurangen för att vara ytterst delaktig i att skapa gästupplevelsen, konceptet, teamet och målen.

Som Restaurangchef på Gondolen har du det övergripande strategiska ansvaret för restaurangen inklusive det yttersta ansvaret för organisation, utveckling, lönsamma resultat och medarbetarnas utveckling. Du kommer leda restaurangens chefer och du ansvarar för att skapa förutsättningar för operationell excellens på restaurangen. Du kommer att arbeta aktivt för att vi har förutsättningar för att leverera en stabil gästupplevelse utöver det vanliga.

Vi ser gärna att Svenska Brasseriers ledarfilosofi känns naturlig för dig att leda utifrån där vi förväntar oss att du leder på ett motiverande, empatiskt och tydligt sätt. Du trivs med att arbeta målstyrt och du är en naturlig beslutsfattare för restaurangens framgång med hänsyn tagen till människan, planeten och vår ekonomi.

Vem söker vi?
Du har erfarenhet från en liknande roll, goda kvaliteter som ledare, internationell restaurangerfarenhet och har erfarenhet av att arbeta med gäster och medarbetare från världens alla hörn. Du har flerårig erfarenhet som ledare och drivs av att utveckla och coacha andra ledare och medarbetare. Du har djup strategisk och ekonomisk förståelse, är affärsmässig, empatisk och leder på ett tydligt sätt.

Viktiga egenskaper för rollen och teamet
• Stark drivkraft att utveckla vårt koncept och affären
• Affärsmässigt och lösningsorienterat förhållningssätt
• Kommunikativ
• Empatisk
• Inspirerande och engagerade ledarskap
• Närvarande i din coachning av medarbetare
• Beslutsfattande

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en spännande och unik utvecklingsresa med en koncern som är mån om hållbara resultat för planeten, människan och vår ekonomi.

Tillsammans med oss får du vara med att bygga upp en restaurang på en hög nivå. Vi vill skapa en härlig teamkänsla på vår arbetsplats i en miljö där restaurangen är byggd för oss och det är bara våra egna ambitioner som kan stoppa oss.

Vi vill tillsammans med dig skapa en arbetsplats full med möjligheter och kreativitet. Vi erbjuder en trygg anställning, varierade arbetstider, bra förmåner, tjänstepension, försäkringar och villkor enligt kollektivavtal.

Är du intresserad?
Skicka in din ansökan till oss. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Vill du höra mer om tjänsten, kontakta:
Matilda Jackson, projektledare av Gondolen, matilda@riche.se
Sofia Göransson, personalchef, sofia.goransson@svenskabrasserier.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Sturehofs Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette, Aira, The Hills, Riche Fenix och Ulriksdals Värdshus. Till hösten öppnar vi Gondolen på Södermalm.

I likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.

Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02