Annons

Restaurangchef och extra servis

Landvetter Airport Hotel

Landvetter Airport Hotel är ett 4-stjärnigt familjeägt hotell med 184 trivsamma rum, 10 konferenslokaler, gym och relax. I vår uppskattade restaurang upplever gästerna en hemtrevlig atmosfär med god mat och utmärkt service. På Landvetter Airport Hotel är vårt mål att överträffa gästens förväntningar. Vi har stort fokus på kvalité och följer veckovis upp vad våra gäster tycker, detta för att kontinuerligt utveckla och förbättra vårt utbud och service. Siktet är inställt på att bli ett av Sveriges allra bästa fullservicehotell!

Vi söker nu en Restaurangchef som brinner för högklassig service och vill ge våra besökare den ultimata matupplevelsen!

Arbetsuppgifter
Som restaurangchef har du det övergripande ansvaret för vår ”scen”, d v s den service och upplevelse våra gäster har. Du har personal- och verksamhetsansvar för alla medarbetare i restaurangen inklusive frukost. Med ditt stora gästfokus och höga servicenivå leder och inspirerar du dina medarbetare genom goda exempel och gott föredöme. Din roll är operativ, administrativ och strategisk. Strategiskt arbetar du genom din roll i hotellets ledningsgrupp, som tillsammans arbetar fram verksamhetsutveckling inom de olika avdelningarna.

Bland dina administrativa uppgifter finns bl. a. schemaläggning, årliga medarbetarsamtal, utveckla väl fungerande rutiner och arbetssätt samt att vara bryggan mellan restaurang och övrig verksamhet. Utöver det nära samarbetet med köket arbetar du också nära såväl konferens som säljavdelning för att skapa goda helhetslösningar åt våra gäster. Operativt är du en viktig del av servicen i matsalen. Det finns inget viktigare än att våra besökare blir väl mottagna och serverade – här är du en viktig inspiration för dina medarbetare. Som restaurangchef rapporterar du till vår F&B Manager.

Vem söker vi?
Du har flera års erfarenhet inom restaurang- eller närliggande bransch. Du har minst ett par års erfarenhet av chefsrollen. Restaurang- eller sommelierutbildning är en merit men inget krav.
Du är van att arbeta mot uppsatta mål
Öga för såväl helheten som detaljerna
En härlig och positiv inställning
Tycker om att skapa relationer både externt och internt
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
God datavana samt körkort

Tillträde:
Januari 2022
Låter detta intressant så maila din ansökan senast den 10 december med CV, personligt brev samt foto till: F&B Manager, Johan Stigåker js@landvetterairporthotel.se. Rekrytering sker löpande. Märk ansökan med ”Restaurangchef”

Extra servis:

I tjänsten ingår:
Att arbeta i hotellets restaurang med servering – lunch och kvällstid varierande
Sedvanliga arbetsuppgifter inom servering
Extraarbete

Vi söker dig som:
Har erfarenhet av att arbeta med servering på luncher och en internationell i à la carte restaurang

Tillträde:
Gärna snart.

Låter detta intressant så maila din ansökan så fort som möjligt med CV, personligt brev samt foto till: F&B Manager Johan Stigåker js@landvetterairporthotel.se. Rekrytering sker löpande. Märk ansökan med ”Servis”

Vi erbjuder er:
Lön enligt överenskommelse och kollektivavtal.
Friskvårdsbidrag, skobidrag och fri parkering precis utanför hotellet
Personalmat med tillämpad kostförmån
Då vårt hotell är en del av BWH Hotells får du även ta del av personalrabatter på övernattning när du bor på ett Best Western hotell eller ett World Hotels hotell

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02