Annons
Annons

Restaurangchef @ Phil’s Helsingborg

Phil’s Burger

Hej chefen, vill du växa med oss?

 

Phil’s grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Kungsholmen i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor. Men nu behöver vi en till stjärna: Restaurangchef till vår första restaurang i Helsingborg, som öppnar under hösten 2022.

Mer än bara burgare…

Phil’s föddes ur övertygelsen att god mat i en inspirerande atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som burgar-älskare tror att en matupplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa fräscha sallader, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Teamet är grunden i vårt framgångsrecept

Vi vill vara restaurangbranschens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff konkurrens med många duktiga branschkollegor. Gamla och ständigt nya. För att lyckas skapa en smakupplevelse och ett gästbemötande som verkligen sticker ut behöver vi också personal som har det där lilla extra. Och för att lyckas attrahera och behålla dessa behöver vi erbjuda en arbetsplats utöver det vanliga. En arbetsplats där man har roligt med sina kollegor och känner stolthet över sitt jobb. Tänker du som vi?

Branschens bästa arbetsplats?

Det finns många sätt att vara en bra arbetsgivare på. Här är några av de saker vi menar när vi säger att vi ska skapa branschens bästa arbetsplats:

 • En bra chef som tar fram det bästa i varje individ
 • Teamkänsla och kollegor som ger energi
 • Inkludering av alla och frihet att vara sig själv
 • Tydliga mål och förväntningar
 • En trygg och säker arbetsmiljö
 • Möjlighet att ta egna initiativ och ägandeskap
 • Möjlighet att utmana sig själv och utvecklas
 • Kontinuerlig feedback
 • Kollektivavtal och schyssta villkor

Vår Philosofi

Vår kultur skapas av alla oss som jobbar här. För att passa in på Phil’s behöver du därför dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

 • Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
 • Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
 • Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
 • Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
 • Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.

Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna. Det är nu du kommer in i bilden. 

Rollen som Restaurangchef

Som Restaurangchef har du det övergripande ansvaret för en Phil’s Burger-restaurang, vanligtvis med över 15 anställda, 10 000-tals gäster och en omsättning på över 15 miljoner kronor. Detta är ett stort ansvar som kan delas upp i följande delar:

 • Ansvar för den löpande driften och kvalitetssäkring av, och arbete i, både köket och servisen.
 • Ansvar för personalen genom hela medarbetarresan, från rekrytering och on-boarding till teamutveckling, kulturbyggande och målstyrning.
 • Ansvar för arbetsmiljön och säkerställandet av en trygg och säker miljö för såväl medarbetare som gäster.
 • Ansvar för det ekonomiska resultatet vilket innefattar försäljnings- och marknadsföringsåtgärder, inköp, lagerhållning och svinnhantering, optimering av schemaläggning och mycket annat.

Att ansvara för en Phil’s Burger-restaurang är alltså på många sätt likt att vara en restauratör med en egen restaurang, och vi förväntar oss därför att våra Restaurangchefer är entreprenöriella och trivs med att ta ett stort ägandeskap.

Löpande rekrytering – ansök idag!

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02