Annons
Annons

Restaurangchef till Öster Malma

Öster Malma

I hjärtat av Sörmland, 60 min från Stockholm och 30 min från Nyköping, har Öster Malma slott blickat ut över Malmasjön i snart 350 år. Landskap där klövdjuren oblygt kliver ut på ängarna och ett rikt fågelliv i våra viltvatten.

På Öster Malma bedriver vi konferenser och restaurangverksamhet för företag och privatbesökare. Vi har kapacitet för 200 personer i konferens. Vårat hotell med 33 rum har plats för 60 personer. Restaurangen med 170 platser ger möjligheten till små som stora möten.

I restaurangen serveras vilt, från vårt eget viltslakteri. Naturen är ständigt närvarande, från morgonens första ögonkast ut genom fönstret.

Är du duktig på det du gör?

Vill du ha nya och roliga utmaningar?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för såväl vin, dryck, mat och råvaror som för att gästen skall få en fantastisk upplevelse. Vi ser gärna att du har minst tre års restaurangerfarenhet samt att du dessutom har erfarenhet av arbetsledande positioner. Som restaurangchef är du en viktig del av teamet när det gäller drift, kreativitet och kvalitet. Du arbetar nära köksmästaren och är med i utvecklingen av Öster Malma. Arbetstiderna är både dagtid och kvällstid samt helger, vilket kräver flexibilitet hos dig som person. Dessutom bör du ha körkort och egen bil, eftersom vi ligger strax norr om Nyköping dit inga kollektiva färdmedel går.

Du talar svenska och engelska obehindrat och har hög social kompetens, känner stolthet över ditt yrke och sätter alltid gästen i främsta rummet. Som en av våra medarbetare erbjuder vi på ett utvecklande och roligt arbete i ett positivt team.

Din Profil:

  • 3 års erfarenhet i branschen av att leda och fördela arbetet i en restaurangverksamhet.
  • Serviceinriktad ledare som har förmåga att utveckla och skapa laganda och engagemang.
  • Starkt intresse för branschen och trender när det gäller service, utbud och kvalité.
  • Ha god ekonomisk förståelse kring företagets riktlinjer.
  • Goda kunskaper i Office-paketet.
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska.
  • Gillar att skapa miljöer med färg och form när mat och dryck presenteras.

Självklart omfattas du av kollektivavtal. Lön enligt överenskommelse.

Låter det intressant? Varmt välkommen att maila din ansökan till anne.heljeved@ostermalma.se. Sista ansökningsdag är 8 augusti 2019, men vänta inte med din ansökan då urval sker löpande. För mer info, besök gärna www.ostermalma.se.

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02