Annons

Restaurangchef till Rondo och Lisebergs Wärdshus

Liseberg

Liseberg har något för alla. Sedan 1923 har vi fått miljoner gäster och tiotusentals medarbetare att trivas och må bra. Hos oss väntar äventyr, musik, spel och grönskande trädgårdar. Och inte minst god mat- året runt.

Vi söker nu en restaurangchef som har övergripande ansvar och drift för våra två enheter Showkrogen Rondo och Lisebergs Wärdshus. En restaurangchef som har förmågan att balansera och fördela sin tid mellan två olika team och koncept placerade på respektive restaurang.

Showkrogen Rondo (Mamma Mia The Party)
På showkrogen Rondo, som besöks av upp till 1000 gäster per kväll, tillagas menyer med nära koppling till show och miljöupplevelse. Här förekommer även allt från luncher till banketter vid större evenemang och företagsevent året runt. För ett par veckor sedan kunde vi äntligen köra i gång fantastiska Mamma Mia The Party! Här ges du möjlighet att vara en del av denna succé, och bidra till att såväl mat- som showupplevelse blir något utöver det vanliga.

Lisebergs Wärdshus
Lisebergs Wärdshus är en av Lisebergs mest omtalade restauranger när det gäller mat & dryck på en hög nivå. Detta anrika hus med sina vackra salonger visar omsorg för det gedigna. Här har vi valt att jobba med vad säsongen har att erbjuda. Att laga mat efter säsong är både roligt och viktigt. Vi har en bra dialog med våra leverantörer för att få tag i säsongens bästa råvaror från svenska gårdar och västerhavet. Miljön står högt i fokus för oss och att bedriva verksamheten med så mycket ekologiska och KRAV-märkta råvaror som möjligt känns därför självklart.

Arbetsuppgifter
Som restaurangchef på Rondo och Lisebergs Wärdshus ansvarar du för budget och resultat, medarbetare, kvalitet och gästupplevelse, och har övergripande ansvar för restaurangernas operativa verksamhet. Du skapar förutsättningar för logistiska lösningar mellan köket och restaurangen för att kunna hantera stora gästvolymer. Din uppgift är även att skapa ett starkt och serviceinriktat team som kan bemöta gästernas behov och önskemål. Du är en närvarande och delaktig chef med blick för utvecklings- och förbättringspotential. Du rapporterar till Verksamhetschef för Restaurang och är en av fem restaurangchefer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har bred utbildning, gärna eftergymnasial, kombinerad med lång erfarenhet från restaurangbranschen. Det är en stor fördel om du arbetat med varierande restauranginriktningar, så som á la carte, bufféer och event, och du behöver ha erfarenhet av verksamheter med en konceptinriktad restaurangmiljö.

Du har flera års erfarenhet i ledande tjänst och är tränad i att hitta balansen mellan en god arbetsmiljö och ett högt tempo. Du är prestigelös och van att både prioritera och delegera arbetsuppgifter, är samtidigt inspirerande, driven och strukturerad. Du bidrar till att våra starka varumärken lever upp till gästens förväntningar, och sprider både yrkesstolthet och kunskap till dina medarbetare.  Självklart ser vi gärna att du har ett genuint och brett intresse för mat och dryck, då du ansvarar för verksamheter som erbjuder allt från klassiska och traditionella menyer till nytänkande matupplevelser.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden påverkas av såväl Rondos verksamhet, Lisebergsparkens öppettider som övriga event och beställningar, och är förlagd till dagar, kvällar och helger.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Nico Schaak, Verksamhetschef Restaurang, på telefon 073-907 75 69.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocess och intervjuer sker löpande och vi behöver din ansökan senast den 2 november 2021.

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02