Annons
Annons

Restaurangchef (vikariat ca ett år)

Sophiahemmet

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se

Restaurangchef till Sophiahemmet (vikariat ca ett år)
På Sophiahemmet driver vi lunchrestaurang och serverar ca 300 – 400 luncher per dag. Det är även viss representation och catering. Sophiahemmet har en varm atmosfär i en nyrenoverad anrik sekelskiftesmiljö. Totalt arbetar ca 5 personer i teamet på Sophiahemmet. Sabis värderingar är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Ditt huvudsakliga ansvarsområde som restaurangchef är att ha ytterst ansvar för verksamheten med resultat- och personalansvar. Samt att verka för att totalupplevelsen av mat, dryck och service är hög. Som restaurangchef deltar du alltid i lunchserveringen och arbetar operativt i driften. Du rapporterar till ansvarig driftschef för affärsområde Restauranger.

Vi söker en kvalitetsmedveten restaurangchef. Det är viktigt att du är bra på att bygga relationer och vara lyhörd för gästernas synpunkter. Som person är du är driven, lösningsorienterad och trygg i din ledarroll. Du har goda ledaregenskaper och brinner både för att utveckla dig själv och att bygga ett team. Vidare har du bra kontroll i ekonomihantering.

Ledare inom Sabis har förmåga att
• Vara förebild
• Visa vägen
• Involvera & Engagera
• Leverera resultat

Tillträde i augusti/september. Tjänsten är ett föräldravikariat på ca 1 år. Arbetet är heltid och mestadels förlagt dagtid även om kvällsbeställningar kan förekomma. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Driftschef David Viklund tel. 070-5451720.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02