Annons
Annons

Restaurangpersonal

Halmstads Garnison

Nu söker gänget på Halmstads Garnison marknadens trevligaste restaurangpersonal. Är du redo för ett fartfyllt och omväxlande jobb? Skicka in din ansökan!

Välkommen in i ett sammansvetsat gäng som driver sex olika verksamheter inom Halmstads Garnison. Vi har två militärrestauranger, Påfågeln och Laxen, där vi serverar mat från morgon till kväll, måndag till söndag året runt till alla värnpliktiga och soldater i Försvarsmakten Halmstad. Vi har två officersmässar där vi serverar fika och representationsmåltider årets alla dagar. Vi har även två caféer med olika inriktningar. Detta gör Halmstads Garnison till en varierad och lärorik arbetsplats med utrymme för utveckling.

Kort om tjänsten
Vi söker en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta i matsalen med löpande restaurangarbete. Är du rätt person för jobbet så finns stora möjligheter till utveckling inom vår enhet!

Vad säger kollegorna om Halmstad Garnison?
”Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest
• Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag
• Möjlighet att delta i motionslopp
• Stor kick-off för alla varje år
• Möjlighet till kompetensutveckling
• Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ

Vem är då vår nya drömkollega?
Vi tror att du är en glad filur med oemotståndlig personlighet som är en fena på att handskas med gäster. Samtidigt är du en av de där utvalda som har den närmast magiska förmågan att bjuda på det där lilla extra som gör restaurangbesöket till en upplevelse i en klass för sig.

Vi vill att du har:
• Intresse för mat och dryck
• Tidigare erfarenheter från restaurang
• Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

Om Nordrest
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så kommer du att genomgå en säkerhetsprövningsintervju där du måste bli godkänd för att få anställningen.

Svensk medborgare är en förutsättning.

Omfattning: 75 – 100%

Lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal med HRF.

Anställningen är en tillsvidareanställning. Tjänsten har 6 månaders provanställning.

Vi avser att påbörja urvalet och boka intervjuer löpande, så vänta inte med att söka

Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02