Annons
Annons

Restaurant Manager

Taverna Averna

Vill du vara med och göra Göteborg roligare?

Om verksamheten & tjänsten
Vi söker nu en Restaurant Manager till Taverna Averna, en bistro belägen på Tredje Långgatan. Taverna Averna är vattenhålet där vår kunniga personal bidrar till att göra Göteborg till en roligare stad för upp till drygt 1000 gäster i veckan. Här möts man för att njuta av vällagad mat och god dryck i en vacker, pulserande miljö. Rollen har ett stort operativt fokus där du i samarbete med ditt team och ledning utvecklar produkten som är Taverna Averna.

Kravprofil
Du har stor matsalsvana och jobbar som i dagsläget som hovmästare (eller liknande) och vill ta nästa steg i din karriär. Du motiveras av att få dina medarbetare att växa och att skapa värde för gästen. I rollen som Restaurant Manager visar du vägen för dina ambitiösa medarbetare och är en förebild i ditt kunnande såväl som med din positiva energi. Du är professionell, prestigelös samt reflexiv i ditt sätt att arbeta och är strukturerad i din planering. Detta ger dig förutsättningar att framgångsrikt leda medarbetare, fördela arbetsuppgifter och utveckla verksamheten löpande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiderna styrs av verksamheternas öppettider. Taverna Averna drivs av Avenyfamiljen, som dagligen gör Göteborg roligare. Vi är en lokal aktör som utvecklar gator och torg genom fastighetsförvärv som omvandlas till hotell och restauranger. Restaurangerna är casual och vi har stor omsorg för råvaror och klimat.

Våra hjärtan slår för Göteborg!

Besök gärna Taverna Averna online: www.tavernaaverna.se

Taverna Averna
Tredje Långgatan 9
413 03 Göteborg

Kontaktperson
Andreas Wallenthin
070-836 16 69
Andreas@avenyfamiljen.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02