Annons

Restaurant Manager

Boqueria Göteborg

Tycker du om människor, högt tempo, har erfarenhet från yrket och gillar att ge personlig service? Då är vi arbetsplatsen för dig!

Boqueria Göteborg som ligger på Götaplatsen 9 öppnade i mitten av december 2020. Det är en spansk restaurang som består av två delar, matsalen och Torget.

I matsalen, som är integrerat med ett öppet kök, serverar vi hela menyn med tapas, raciones, paella m.m. Det råder en familjär stämning i en stimmig miljö – med spansk mattradition i centrum.

Torget är Boquerias mötesplats och är som en saluhall och servering i ett, där alla platser och bord är lediga för drop in. Det är här vi håller våra event med DJ´s eller liveakter. På Torget säljer vi även spanska delikatesser som ostar, charkuterier, konserver och autentiska pintxos.

Arbetet
Du kommer ha huvudansvaret för den dagliga driften av restaurangen med tillhörande resultat och personalansvar. Du kommer rapportera direkt till Vd och ägare.

Vem söker vi
Vi söker dig som har tidigare dokumenterad erfarenhet som restaurangchef, brinner för service och har talang för att skapa en god atmosfär. Vi ställer höga krav på ditt ledarskap då du kommer leda ett stort och härligt team som vi ser som en familj.

Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag. Att du uppskattar mat och dryck och älskar att jobba med människor tar vi för givet. Meriterande om du är utbildad sommelier.

Vi erbjuder: Vi kan erbjuda en 100% tillsvidareanställning som startar med en provanställning. Arbetstiderna kommer även innefatta kvällar och helger. Bifoga CV med foto.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02