Annons

Restauratör

Kalmar Slott

Kalmar Slott söker ny restauratör

Kalmar Slott är ett av Sveriges mest välkända besöksmål och har under de senaste tio åren utvecklats starkt. Slottet har idag ett stort antal besökare, och dess restaurang och café utgör hjärtat i vår publika verksamhet. Här vill vi ge våra besökare smaker från trakten, recept från Småland, fantasifulla menyer, läckra kakor till en god kopp kaffe och ett trevligt bemötande.

Som en del i vår satsning söker vi nu en restauratör att samarbeta med. En person som från 1 februari 2020 kan och vill bjuda våra gäster till Kalmar Slott på sinnesupplevelser väl värda en omväg. En entreprenör som ser en utmaning och glädje i att få verka i en mycket känd och 800 år gammal kulturhistorisk miljö.

Passar beskrivningen in på dig? Vill du tillsammans med oss fortsätta utvecklingen av Kalmar Slott till ett av Sveriges mest attraktiva besöksmål?

Välkommen med ditt anbud!

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02