Annons
Annons

Retreat Club Manager

The Retreat Club på Falkenberg Strandbad

Jag heter Kent och har det stora nöjet att vara hotellchef för Falkenberg Strandbad, eller ”Europes best resort spa” – om du frågar World luxury awards!

En stor och viktig del av vår destination är The Retreat Club – mycket mer än bara ett spa.

The Retreat Club innefattar allt vad du kan begära av en fantastisk upplevelse: mat, cocktails, pooler, avkoppling, sparitualer, behandlingar, musik, dofter, ja allt som berör och i en äkta beachclubanda.

Här har vi 25 grader i luften och 33 grader i vattnet. Varje dag. 365 dagar om året.

Falkenberg Strandbad drivs av ESS Group. ESS group driver även idag destinationshotellen Ystad Saltsjöbad, Villa Strandvägen, Blue Hotel och The Steam Hotel samt cityhotellen Hotel Pigalle, Hotel Bellora i Göteborg och MJ´s i Malmö. Vi är också aktiva partners i restaurangerna Brasserie LIPP, Barabicu och Tranquilo samt nattklubbarna 8ight och Port du Soleil.

Då vår nuvarande spachef skall arbeta vidare med nya utmaningar inom gruppen så söker jag efter nästa stjärna att ta över stafettpinnen och leda teamet till nya framgångar. Jag söker dig som är professionell, passionerad och lekfull. Framförallt söker jag efter dig med ett starkt ledarskap. Jag letar efter en ny ledare som älskar sitt team och våra gäster och som varje dag agerar utifrån hur du kan göra det lite bättre för våra gäster och medarbetare. Mat och dryck är väsentliga komponenter hos oss så vi ser gärna att du har stor erfarenhet och passion för F&B.

Som ledare för The Retreat Club är du regissör och gästen är vår huvudperson. Hos oss gäller avslappnad lyx och dresscode är morgonrock och tofflor.

Nu vill vi utveckla upplevelsen som kräver både mod, engagemang och energi.

Du har glimten i ögat, energin, lusten, intresset och ditt engagemang skall ta vistelsen på Falkenberg Strandbad till den högsta nivån.

Letar du efter ett traditionellt spachefsjobb, sök inte till oss! Hos oss kommer du att få göra så mycket mer, hos oss är du en viktig del av hela destinationen Strandbaden.

Hos oss är det människorna som gör skillnad, därför letar vi efter en stark karaktär med sprudlande energi – Det är din personlighet, ditt ledarskap och din drift och vilja att vara en del av något större, som kommer att vara avgörande.

Vill du utveckla nya spännande idéer och älskar att leda? Är service och upplevelser ditt mellannamn? Då vill jag träffa dig!

Jag utgår från att du har dokumenterad erfarenhet som framgångsrik ledare, inom vilken bransch är inte lika viktigt. Men klart, erfarenhet av restaurangservice med mat och dryck är ett extra plus 😉

Jag ser fram emot din ansökan!

Kent Johansson

Hotellchef

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02