Annons
Annons

Revenue Manager

Elite Hotels of Sweden

Vill du bli vår nya stjärna? Vi på Elite Hotels söker nu dig som är en engagerad och erfaren Revenue Manager för våra uppskattade och anrika hotell i Umeå och Luleå.

Umeå är en spännande och dynamisk destination där du ansvarar för att driva och optimera intäkterna för vårt uppskattade Elite Hotel Mimer. Elite Hotel Mimer ligger i en magnifik skolfastighet från 1897 i centrala Umeå och är ett äkta fullservice-hotell med 139 rum, stor konferensverksamhet och uppskattade a la carte-restaurangen Artonnittiosju. I Luleå blir du ansvarig för revenuearbetet för klassiska Elite Stadshotellet Luleå som med sina 158 rum, sin etablerade konferensverksamhet och den uppskattade gastropuben The Bishops Arms är en central punkt i staden.

Som Revenue Manager på Elite Hotels utvecklar du revenuestrategier tillsammans med dina kollegor på hotellen och du ansvarar för att optimera intäkterna med syfte att nå de uppsatta målen och för att maximera intäkter och marknadsandelar. Du ansvarar för distributionen av hotellens rum och för prissättningen inom samtliga segment. I nära samråd med Hotelldirektörerna ingår även budgetering och prognostisering av beläggning, snittpris, RevPAR samt distributionskostnader i uppgifterna.

Du arbetar i nära dialog med kollegerna på hotellen: hotelldirektörerna, försäljningsansvariga, boknings-och konferensansvariga, samt med koncernens Head of Revenue Management. Du har också en löpande dialog med våra andra Revenue Managers runt om i landet och våra supportfunktioner på huvudkontoret.

Vi söker dig som är erfaren, effektiv, flexibel och genuint intresserad av att driva affärer och leverera resultat. Du ska tycka om att arbeta i en entreprenöriell organisation, tycka om att flytta fram positionerna och driva förändring och verka i en dynamisk och självständig arbetsmiljö.
Placeringen är i Umeå och du direktrapporterar till Elite Hotel Mimers hotelldirektör Sara Johansson som även är regionschef för region norr och ingår i koncernens ledningsgrupp.

Kvalifikationer och utbildning:
Vi ser gärna att du har både praktisk och teoretisk bakgrund inom Revenue Management med erfarenhet från en analytisk/kommersiell roll där du är van vid att dra slutsatser och fatta beslut. Självklart är du resultatinriktad, driven och ambitiös, och du har en relevant examen eller motsvarande arbetserfarenhet. Vi önskar att du har minst 3 års erfarenhet av Revenue Management på hotell och att du är van att jobba i olika system, goda kunskaper i Micros Opera är en merit, samt även i Office-programmen, speciellt Excel.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som brinner för Revenue Management. Du är en teamplayer med analytiskt sinne, förmåga att tänka strategiskt samt näsa för affärer. Du är proaktiv, resultatorienterad och tänker gärna utanför ramarna.

Frågor och ansökan
– Din ansökan vill vi ha så fort som möjligt, tjänsten tillsätts fortlöpande.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02