Annons
Annons

Revenue Manager – Göteborg

Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels is the industry rebel and one of the largest hotel groups in the Nordic region. We do not believe in a standard hotel that suits everyone. With stylish Clarion Hotel, warm Quality Hotel, urban Comfort Hotel and more than 20 independent hotels, we let the guest choose from the full range of hotel experiences. We base our hotel operations on three equal bottom lines: People, Planet, Profit.

Vill du vara en aktiv del i den fortsatta utvecklingen av framgångssagan Nordic Choice Hotels och vår expansion i Göteborg

Nu söker vi en Revenue Manager till vårt team, Profit Cluster Region Väst.

I rollen kommer du tillsammans med vårt övriga Profit Team ansvara för att säkerställa optimal lönsamhet och marknadsandel åt de hotell vi ansvarar för i regionen. För närvarande är det 11 hotell men inom några år har vi nyetableringar för både Clarion och Quality Hotels att ta ansvar för. Med andra ord bygger vi ett team för framtiden.

Vi förväntar oss att du redan idag arbetar som Revenue Manager, eller motsvarande, samt har gjort så i något eller några år. Du trivs i rollen att axla ansvar och får energi av att tillsammans med hotellen arbeta fram och implementera kommersiella strategier, där vi nu alltmer förväntas arbeta med F&B och M&E lika naturligt som logi.

Givetvis har du ett analytiskt sinne med känsla för detaljer, gillar system och älskar Excel!

Utveckling och förändring är förknippade med positiva känslor för dig, detsamma gäller kommunikation. Vi är nämligen övertygade om att framtidens RM måste vara en god kommunikatör.

Eftersom vi är ett team med högt i tak och glimten i ögat är det bra om du iallafall har viss självdistans….. och ser humor som en viktig del i vardagen. Som vi ser det finns det ingen (bevisad) konflikt i att vara driven och ambitiös och samtidigt ha roligt på jobbet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sedvanlig provanställning under de första 6 månaderna.

Tillträde: 1 feb eller enligt ök

Placering:  Göteborg

Sista ansökningsdag: 2 Dec

Kontaktperson: Martin Tångne

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02