Annons

Sales Coordinator

BWH Hotel Group

Bli en del av BWH Hotel Groups säljorganisation

BWH Hotel Group är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, Sure Stay och WorldHotels. Tillsammans erbjuder vi över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. Vi erbjuder en arbetsplats med ett inkluderande och varmt arbetsklimat, högt i tak och möjlighet att vara med och påverka den spännande utvecklingen av BWH Hotel Group i Skandinavien.

Som person är du driven, initiativrik, kreativ, målinriktad och har en förkärlek för alla typer av system. Att vara serviceminded är en del av ditt DNA. Du är positiv, ser möjligheter och har en naturlig fallenhet för problemlösning. Vill du vara del av ett kompetent och drivet skandinaviskt säljteam med höga ambitioner? Då är det här rollen för dig! Vi letar nu efter en stjärna till vår roll som Sales Coordinator.

Dina superkrafter
• Stark social kompetens
• Resultatorienterad
• Bra att uttrycka dig i tal och skrift
• Strukturerad
• Initiativrik, positiv och dedikerad
• Administrativ stjärna

Som person är du en lagspelare men ändå van att arbeta självständigt. Du är proaktiv, strukturerad och inte rädd för att kavla upp ärmarna.

Sales Coordinator att göra-lista

• Supportera säljarna i det dagliga arbetet
• Administrativt säljarbete bl a i Cvent och Lime
• Uppdateringar av intranätet
• Skapa rutiner, mallar
• Stötta hotellen i enklare säljrelaterade frågor
• Hantera projektförfrågningar
• Implementera kommersiella mål, säljstrategier och aktiviteter

Bakgrund
Det är ett plus om du har erfarenhet från en liknande roll i hotellbranschen. Du skriver och talar flytande svenska. Goda kunskaper i engelska är ett krav då det i tjänsten ingår att ha regelbunden kontakt med internationella kollegor.

Best Western Hotels & Resorts – lokala pärlor överallt i Skandinavien
Poppigt, punkigt, lantligt eller traditionellt – vi är hotellkedjan som är lika olika överallt. Detta genomsyrar hela vår organisation, där vi välkomnar mångfald och olikheter. Vi är inte rädda för att sticka ut, vi uppmuntrar det.

Genom kunskap och engagemang säkerställer vi en upplevelse av hög kvalitet. Vi är professionella, med en färgstark och personlig ton. Vi tror mer på laget än jaget, därför lägger vi stor vikt i att vi jobbar tillsammans mot att utmana hotellbranschen. Hos oss är du med och bygger en unik hotellkedja, där vi erbjuder mer personliga upplevelser för alla våra gäster i Skandinavien.

Nyfiken och vill vara en del av vår spännande resa? Tveka inte att kontakta Kristina Långström med eventuella frågor, kristina.langstrom@bwhhotelgroup.se

Skicka ditt CV och personliga brev till Kristina Långström, kristina.langstrom@bwhhotelgroup.se

Alla kandidater kommer att göra ett logik- och personlighetstest i fas 1 innan det är dags för personliga intervjuer i fas 2. Intervjuer sker löpande under hela rekryteringsprocessen.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02