Annons

Sales Manager

Villa Dagmar - Hotel Diplomats nya boutique-hotell

Sales Manager till Villa Dagmar – Hotel Diplomats nya boutique-hotell som öppnar våren 2020.

Villa Dagmar erbjuder en personlig och levande hotellupplevelse på Östermalm – i hjärtat av Stockholm. Ett intimt och internationellt boutiquehotell med 70 hotellrum och sviter där eklektisk design kombineras med restaurangupplevelser, spa, blomsterbutik, konceptbutik, konceptaffär, event och mötesmöjligheter.

Nu erbjuds en fantastisk möjlighet att söka tjänsten som Sales Manager för Villa Dagmar.

I din roll som Sales Manager är du ansvarig för att driva logi, konferens och eventförsäljning, du jobbar mot företagskunder. Det finns tydliga mål att arbeta mot och vi erbjuder dig rätt verktyg och förutsättningar för att lyckas uppnå uppsatta mål. Som Sales Manager är du delansvarig i framtagandet av hotellets försäljningsplan. Du jobbar aktivt med kundaktiviteter på hotellet, regionala kundmöten och även genom säljresor, både nationellt och internationellt.

Villa Dagmar har ett tydligt och nära samarbete med Hotel Diplomat men är ett eget varumärke och har en egen profil. I och med öppningen av Villa Dagmar expanderar vi vårt säljteam. Du erbjuds ett spännande, utvecklande och drivande arbete där du arbetar nära Hotel Diplomats Key Account Manager samt nära hotellets ledning.

Som person är du professionell, driven och passionerad, en målinriktad lagspelare med känsla för kvalité och personlig service. Du har gedigen erfarenhet att arbeta med account management och nykundsbearbetning samt använder ditt nätverk för att marknadsföra Villa Dagmar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 7 januari 2020. Vi tillämpar provanställning och har kollektivavtal.

Maila ansökan till: jobs@hotelvilladagmar.com
Märk din ansökan: Sales Manager

Vi söker dig som:
• Minst 2 års erfarenhet inom proaktivt försäljningsarbete inom hotell & restaurang
• Strukturerad i ditt försäljningsarbete med tydliga mål samt tydlig uppföljning
• Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift.
• Tidigare erfarenhet med att jobba i liknande miljöer

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02