Annons
Annons

Sälj- och Marknadskoordinator

Park Inn by Radisson

Vi förstärker nu vårt säljteam!
Är du intresserad av att arbeta på ett spännande hotell i internationell miljö?

Vi söker nu en Sälj- och Marknadskoordinator som är driven, engagerad och van att arbeta självständigt. Du är kreativ, noggrann och en bra kommunikatör. Fokus kommer att ligga i intern och extern kommunikation i bild och skrift. Du kommer att arbeta nära vårt försäljningsteam och vår General Manager. Du rapporterar direkt till General Manager.

Vi ser fram emot din ansökan!

För frågor tveka inte att kontakta Charlotta Olsson, General Manager, på charlotta.olsson@rezidorparkinn.com eller 070-610 87 67.

Sista ansökningsdag: Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag 23 februari.

Anställning: Tillsvidareanställning

www.parkinn.com/hotel-stockholmsolna

Park Inn by Radisson Stockholm Solna är beläget mitt i Solna Centrum med utmärkta kommunikationer. Hotellet har 256 rum, en stor konferensvåning, två restauranger och ett gym samt en sommaröppen uteservering. Hotellet ägs och drivs av Winn Hotel Group AB. Winn Hotel Group är ett hotellföretag med en annorlunda affärsidé. Vi brukar säga att vi driver våra hotell med personlighet, engagemang och glädje. Till skillnad från de flesta andra företag i branschen så är det inte vår idé att bygga hotell som ser exakt likadana ut på varje ort – däremot vill vi ge samma extraordinära upplevelse av service på varje ställe. Eller som vi utrycker det i vår vision: Vi bygger inte en hotellkedja. Vi bygger en hotellkänsla.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02