Annons
Annons

Sälj- och servicedriven operativ Platschef

Wanås Restaurant Hotel

I natursköna nordöstra Skåne, på tröskeln till en av världens mest uppmärksammade skulpturparker, ligger Wanås Restaurant Hotel i två kulturbyggnader från 1700-talet. Här fortsätter traditionen att välkomna besökare från när och fjärran för att uppleva god mat, spännande möten, natur, historia och samtidskonst under alla säsonger. Wanås Restaurant Hotel öppnade våren 2017 och är en plats för kulturella och kulinariska besök, men även en plats för själen. Ärlighet, mot våra gäster och oss själva, såväl som mot naturen, är en del av varje måltid och vistelse på Wanås.

Hotellet har 11 personligt inredda rum där nordisk design möter hållbarhet med material och produkter från trakten. Restaurangen är influerad av platsen med fokus på lokalproducerade och ekologiska produkter. På Wanås finns en egen kravmärkt gård med ekologiskt nötkött, mjölk och grönsaker, och i de omgivande skogarna finns vilt, bär, svamp och örter. I restaurangdelen finns även två möteslokaler för mindre och större möten med upp till 130 deltagare. Genomgående för Wanås Restaurant Hotel är förstklassig service och omtanke om gäster och miljö. Nu står vi inför nästa fas för att utveckla verksamheten ytterligare.

Som operativ Platschef har du det övergripande ansvaret för verksamheten, och för att uppnå både intäkts- och kvalitetsmål. Förutom att du är affärsmässig,  strategisk och en erfaren ledare, är du prestigelös med stark passion och flexibilitet. Vi ser att du har en försäljnings- och marknadsprofil då du även ansvarar för både försäljning och bokning. Du strukturerar verksamheten så att fokus alltid ligger på att våra gäster och besökare får en genuin, förstklassig upplevelse. Vi är ett litet team där alla har olika roller parallellt med ett starkt engagemang att gärna hoppa in där det än behövs.

Vi söker dig som brinner för människor och möten, och som har en fingertoppskänsla för det lilla extra. Du har en bakgrund inom både hotell och food & beverage, och ett stort intresse för mat och miljö. Du är socialt begåvad och kan möta alla gäster och deras olika förväntningar. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift, och ytterligare språkkunskaper ser vi som värdefullt.

Du är snabbtänkt och självgående, lyhörd och ödmjuk, och en lagspelare som drivs av att utveckla andra.

Du ingår i ledningsgruppen och arbetar nära samt rapporterar till VD/ägare.

Tjänsten är på heltid med tillträde senast 1 mars.

Intervjuer sker löpande. För mer information om tjänsten, kontakta Kristina Windset på telefon 070-5908638 eller kristina@peopledevelopment.se alternativt Karin Gustafsson på telefon 070-9698600 eller karin@peopledevelopment.se.

Tjänsten söker du via www.peopledevelopment.se.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02