Annons

Säljare

Sabis Hotell & Möten

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Nu söker vi på Sabis Hotell & Möten en stjärna till innesäljare för den privata marknaden! Inom Sabis Hotell & Möten ingår: FågelbroHus, Krusenberg Herrgård, Smådalarö Gård. Vill du vara med och driva försäljning och sälja kundupplevelser i världsklass? Då ska du söka tjänsten idag!

På vår centralbokning arbetar vi med att boka våra anläggningar för konferens, möten, event och weekendpaket för privatgäster. På Sabis arbetar vi för att hela tiden bli lite bättre för våra kunder och medarbetare. Vi jobbar därför brett och hjälper varandra att bli framgångsrika! Våra gemensamma värderingar är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Våra grundvärderingar är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
Sabis Hotell & Möten befinner sig i en expansiv fas och vi behöver utöka teamet med en ny säljare för den privata marknaden. Som innesäljare ansvarar du för att boka in våra kunder på fantastiska upplevelser på våra tre hotell; Krusenberg Herrgård, Fågelbrohus och Smådalarö Gård Hotell & SPA. Du har ett nära samarbete med dina kollegor på centralbokningen samt på utesälj. Ständig utveckling är viktigt för oss på Sabis och därför behöver du alltid arbeta för att skapa bättre kundupplevelser för dina kunder, varje dag.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
• Svara på inkommande förfrågningar från privatgäster via telefon, mail och chatt och boka in dem i vårt rumsbokningssystem Spectra
• Arbeta med att sälja in våra tre hotell till gästerna som ett riktigt kundproffs
• Skicka bekräftelser, offerter och följa upp dessa, samt följa upp online-bokningar så de ligger rätt i systemet
• Sälja och boka in behandlingar, spaentré och bastu i BRP samt olika aktiviteter så som padel, golf och tennis men även via externa samarbetspartners
• Se till att vara uppdaterad på förändringar som sker på hotellen genom ett nära samarbete framför allt med våra hotellreceptioner
• Vara behjälplig konferensbokningen, främst på chatten, genom att kolla tillgänglighet för konferenser för att sedan vidareförmedla bokningsförfrågningarna till dem

Din profil
Krav för tjänsten:
• Du har en god säljförmåga och vet hur du på ett smidigt och effektivt sätt säljer in hotellupplevelser till kunderna
• Du har tidigare erfarenhet från bokning och försäljning, gärna inom hotell
• Du har tidigare erfarenhet inom kundtjänst och gärna inom SPA-hotell
• Du har förmågan att uttrycka dig väl i både tal och skrift både på svenska och engelska
• Du har erfarenhet från olika bokningssystem

Meriterande är:
• Tidigare erfarenhet av arbete med systemen Spectra, BRP och WaiterAid

Som person ser vi att du är:
• Glad, nyfiken och gillar att samarbeta med olika typer av människor
• Strukturerad, organiserad och har en förmåga att se till helheten såväl som detaljer
• Tycker om att arbeta både i grupp och enskilt samtidigt som det händer mycket runt omkring dig

Vi erbjuder dig
En möjlighet att jobba med ett glatt team som stöttar och hjälper varandra i vardagen. Sabis är ett värderingsstyrt bolag och en platt organisation där vi har nära till beslut med ett starkt fokus på kunden. Vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer och kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje! Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal.
Tjänsten är på heltid och utgår ifrån vårt huvudkontor i Wenner-Gren Center på Sveavägen i Stockholm. Du rapporterar till vår Innesäljchef för Sabis Hotell & Möten.

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du några frågor kring tjänsten kan du höra av dig till Innesäljchef Karolina Öhman, karolina.ohman@sabis.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Besök gärna: www.sabismoten.se samt www.sabis.se

Vi har gjort vårt val av partners för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02