Annons
Annons

Säljare

Berendsen

Vill du arbeta i Sveriges största företag som levererar textiler till hotell- och restaurangbranschen? Vi brinner för att ge våra kunder professionell och personlig service och vi har marknadens bredaste sortiment och jobbar med flexibla servicelösningar för att skapa en enklare vardag för våra kunder.

Tjänsten

Vi söker dig som motiveras av att jobba med nykundsbearbetning. Rollen präglas av ett högt tempo, självständigt arbete och en stor frihet i bearbetningen av ditt distrikt. Du bokar själv dina möten, skriver offerter, förhandlar och skriver avtal. Du har en egen budget och du rapporterar direkt till Försäljningschefen.

Din profil
– Du har flera års erfarenhet från fältförsäljning och har en hög drivkraft i att göra affärer och lyckas
– Du motiveras av en hög aktivitet och kundnärvaro
– Du har förmåga att arbeta disciplinerat och strukturerat
– Du är ansvarstagande

Du är en utpräglad relationsbyggare som är självgående och besitter en hög servicenivå. Du är dessutom strukturerad, pålitlig och har ett gott affärsmannaskap. Självklart har du resultatfokus och är målmedveten. Du är marknadsorienterad, har god samarbetsförmåga och är en god kommunikatör. Du motiveras av försäljning och ger alltid det lilla extra. Vår syn är att vi är där för att underlätta för kunden och deras gäster – den synen vill vi att du delar!
Vi ser gärna att du har ett etablerat nätverk inom hotell- och restaurangnäringen.

Krav

Gymnasieutbildning samt flytande i engelska i tal och skrift. Körkort. Tidigare erfarenhet från säljstödsystemet Lime är meriterande.

Ansökan

Har du frågor är du välkommen att kontakta Helena Larson. Mobil: 070-753 33 10.
Låter detta intressant är du välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search.

Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02