Annons
Annons

Säljare

Företagsbostäder

Företagsbostäder söker en säljare i Skåne
Företagsbostäder växer så det knakar och vi behöver därför utöka vårt säljteam i södra Sverige. Du som söker dig till oss är inte rädd för att kavla upp ärmarna, du älskar uppsökande försäljning och gillar när varje dag bjuder på nya äventyr och utmaningar. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som gillar att jobba självständigt samtidigt som du är en del av ett team. Vi vill att du är driven, social, positiv och energisk samt har en utvecklad känsla för service. Du älskar försäljning och triggas av tuffa mål, du har en positiv inställning. Du gillar att resa och besöka kunder som du bygger en relation till. Du är strukturerad och ärlig. Du har en trevlig attityd mot såväl kunder som kollegor. Du har B-körkort och egen bil då tjänsten kommer innebära mycket resande

• Rollen som säljare är operativ vilket innebär kundbesök och event; inför dessa gör du research, förberedelser och efteråt uppföljning.
• Du driver affärer till Företagsbostäder genom både befintliga och nya kunder samt nätverk.
• Du utvecklar och fördjupar dialog och relationer med våra befintliga kunder.
• Du skriver nya avtal, implementerar och följer upp avtal.
• Tillsammans med övriga säljteamet arbetar du mot gemensamma och egna försäljningsmål

Personliga egenskaper

• Gedigen erfarenhet av uppsökande försäljning med dokumenterat goda resultat, gärna från hotell- eller resebranschen
• Är en vass nätverkare och relationsbyggare.
• Resultat- och prestationsinriktad, gillar utmaningar
• Van att jobba mot uppsatta mål samt vågar prova nya vägar för att driva försäljning.
• Glad, passionerad och har glimten i ögat.
• Flytande i svenska och engelska, både tal och skrift
• Mycket goda datorkunskaper är ett krav, erfarenhet av bokningssystem och CRM-system är ett plus

Företagsbostäder Sverige AB erbjuder drygt 2000 möblerade lägenheter till näringslivet i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Helsingborg och Lund. Vi har över 25 års erfarenhet och med ständig utveckling och tillväxt i fokus är ambitionen att vara marknadsledande inom vår bransch. Vi lägger stor vikt vid våra ledord, ”Trygghet, Flexibilitet och Service”. Sedan oktober 2017 är vår majoritetsägare Petter Stordalen och vi har därför mycket samarbete med våra kollegor på Nordic Choice Hotels.
Tjänsten är heltid och start senast i augusti. Lön är fast och enligt överenskommelse. Kontor i Malmö, arbetsplats Malmö, Helsingborg och Lund med omnejd.

Skicka din ansökan till Försäljningschef katja.olsson@foretagsbostader.se sista ansökningsdag 30 april. Mer information om oss finns på www.foretagsbostader.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02