Annons

Säljledare i konditoriet

Maxi ICA Stormarknad

Om tjänsten
I rollen som säljledare konditori har du fullt fokus på produktion, kvalité och kundnöjdhet. Vi skapar allt från grunden och använder oss av fina och kvalitativa råvaror när vi bakar såsom Valrhona choklad och vi producerar på råvaror av högsta kvalitet. Exempel på kvalitativt hantverk är egengjord glass och vaniljkräm. Här arbetar du med sortimentsutveckling, inköp och försäljning samt ansvarar för att avdelning upplevs välfylld, ren och fräsch. Vidare arbetar vi mycket med volymer då vi levererar mest tårtor i Nacka. Vi strävar efter att vara ett konditori som ligger i framkant och vill att du ska bli en av oss!

Om dig
Vi söker dig som uppskattar en arbetsmiljö som är utvecklande, spännande och fartfylld. Du är duktig på detaljer och lägger stor vikt vid smakupplevelsen och det estetiska för maximal kundupplevelse och modernitet. Du har en förmåga att sprida glädje & engagemang till dina medarbetare. För att trivas hos oss ser vi att du är självgående, positiv och initiativtagande med ett lösningsfokuserat arbetssätt.


Kravprofil

• Utbildning inom aktuellt område
• Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom butiksbageri.
• Erfarenhet av att arbeta i rollen som ledare
• Erfarenhet av att arbeta med ekonomi såsom budget, målsättning och försäljning.
• Erfarenhet av arbete med kalkyler (gärna Flavour)

Om oss
ICA Maxi Nacka är en butik i framkant och vi vågar påstå att vi är Sveriges modernaste stormarknad. Vi vann Fernando di Lucas hederspris och årets ekoinsats 2020 i dagligvarubranschen och har som mål att vara först och främst som arbetsgivare. Vi är Sveriges tredje största ICA-Butik och vi är en arbetsplats med ett socialt klimat som vill stimulera till ökad kunskap, utveckling, lärande och ansvarstagande. Hos oss kan du verkligen göra karriär i butik! Detta både genom att få en högre tjänst men även genom att byta avdelning eller arbetsuppgifter. Vi är oerhört stolta över antalet handlare som gjort en resa inom vår organisation.

Som säljledare för Konditori vill vi få dig att växa i tjänsten och nå högre höjder. För att uppnå detta sätter du tillsammans med HR och Handlare en individuell karriärplan där du själv får möjlighet att påverka din utveckling i företaget.

Att värna om vår personal är viktigt för oss och här finns möjlighet till interna och externa utbildningar, friskvårdsbidrag, frukostbuffé, högtidsluncher och årliga presenter. Vi på Maxi ICA Stormarknad Nacka sätter stor stolthet i det vi gör, nämligen att bidra till Nackas bästa matupplevelse.

Omfattning och tillträde
Heltid, start enligt överenskommelse. Tjänsten är tillsvidare och provanställning tillämpas. Innefattar varierad arbetstid fokuserad på morgon och arbete var fjärde helg.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Varmt välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02