Annons
Annons

Senior rådgivare

Annordia

Annordia är Sveriges ledande rådgivningsbyrå för investeringar i och utveckling av hotellfastigheter. Som fullservicebyrå hjälper vi våra uppdragsgivare under investeringscykelns alla faser. Från marknadsanalys, konceptutveckling och hyresbedömning, till värdering, uthyrning och transaktionsrådgivning. Våra kunder utgörs framförallt av fastighetsägare, kommuner, banker och investerare. Tillsammans med dem har vi haft förmånen att medverka i många av Nordens största hotellprojekt och transaktioner. Läs gärna mer på www.annordia.com

Om tjänsten
Som Senior rådgivare kommer du aktivt att arbeta med uppsökande kundkontakter och skapa nya affärer till Annordia. Du arbetar med hela vårt tjänsteutbud och då varje hotellfastighet är unik skräddarsys vår rådgivning för det specifika ändamålet. Du kommer att utföra egna konsultuppdrag men även i samarbete med kollegor samt med din expertis inom hotell stötta våra analytiker i diverse analyser, bedömningar och beräkningar. Du rapporterar till vår COO och vi sitter på Norrlandsgatan i centrala Stockholm.

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande men innebär sammanfattningsvis bl.a
Driva säljarbete och skapa nya affärer
Utföra konsultuppdrag självständigt och i samarbete med kollegor
Projektleda/medverka i uthyrningsuppdrag och transaktioner avseende försäljning av hotelldriftbolag
Utföra hyresbedömningar av hotell
Analys och beräkningar av hotell och hotellmarknader
Medverka i konceptutveckling av nya hotell
Bistå med hotellexpertis internt för att vidareutveckla verksamheten samt för att stödja kollegors uppdrag
Presentationer för kunder och andra intressenter

Profil

Vi söker dig som är affärsdriven, gillar kundkontakten och är bevisat duktig på att skapa nya affärer. Som person är du verbal och kommunikativ samt har lätt för att bygga långsiktiga kundrelationer. Samtidigt är du strategisk såväl som analytisk och är bra på att formulera dig i skrift då arbetet också kommer att innebära att leverera rapporter och analyser. Vi ser att du har gedigen och bred erfarenhet från hotelldrift, gärna med varierad inriktning och koncept. Du har god ekonomisk kunskap utifrån budget- och prognosarbete samt förstår vad som skapar lönsamhet och effektivitet i en hotellverksamhet. Meriterande är erfarenhet av ”pre-opening” av hotell. Du är framåtlutad, gillar att följa utveckling och trender av morgondagens hotellmarknad. Vi värdesätter också ett brett kontaktnät på VD-/ägarnivå inom hotellbranschen.

Du har en eftergymnasial utbildning, gärna kandidatexamen inom Hotel Management , ekonomi eller liknande. Du är flytande i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. För ytterligare information, välkommen att kontakta Helena Larson, 070-753 33 10.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02