Annons

Servicestjärnor

Villa Dagmar

Rekryteringen till Villa Dagmar är nu öppen. Vi letar efter talanger och servicestjärnor till flera av våra avdelningar i samband med att Villa Dagmar öppnar den 6 maj 2021.

Lediga tjänster:
• Receptionist
• Porter
• Sous Chef
• Kock
• Bagare
• Pizzabagare
• Runner
• Cafépersonal till Butiken

Om dig:
Som person är du professionell, driven och passionerad, en målinriktad lagspelare med känsla för kvalité och personlig service. Det är till fördel om du har ett intresse och några års erfarenhet av hotell och branschen i stort.

Om Villa Dagmar:
Villa Dagmar är ett vackert och kreativt hem för den världsvana resenären som söker ett hotell med både hjärta och själ i en chic och medveten del av Stockholm, granne med anrika Östermalmshallen. Villa Dagmar ingår i samma familj som Hotel Diplomat. Villa Dagmar erbjuder en exklusiv och internationell hotellupplevelse i hjärtat av Östermalm och Stockholm med 70 rum och sviter. Ett ombonat boutique-hotell och en pulserande mötesplats, där personlig service kombineras med restaurangupplevelser, en kombinerad koncept- och blomsterbutik, möjligheter till avkoppling och träning i spa och gym. Hotellet fungerar som en inspirerande miljö för evenemang och möten.

Frågor och ansökan:
Vänligen skicka din ansökan så snart som möjligt. Tjänsterna tillsätts löpande så fort vi har hittat rätt kandidater. Vi tillämpar kollektiv avtal och tjänsterna är tillsvidare med start april/maj 2021.

Vänligen skicka in din jobbansökan (CV och personligt brev) och eventuella frågor till jobs@hotelvilladagmar.com.
För mer information vänligen besök www.hotelvilladagmar.com.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02