Annons
Annons

Servis

Villa Anna och Frans Bistro & Bar

Fler till matsalsteamet på Villa Anna och till vår nya satsning Frans Bistro & Bar.

Villa Anna är ett personligt hotell i liten skala med restaurang, vinkällare, festvåning och 11 hotellrum. Vår verksamhet präglas av ett varmt bemötande, en noga utvald hemma hos-känsla och stora smakupplevelser.

Villa Annas tillskott och nya satsning, Frans Bistro & Bar, är en modern bistro med influenser från hela världen. Restaurangen ska upplevas som en klassiker – en skön och trevlig plats med fokus på riktigt bra mat, härlig atmosfär och varm- kunnig service.

Vi välkomnar dig som är strukturerad, har stor passion för yrket och ett brinnande intresse för mat, vin och förstklassig service till ett fantastiskt gäng på Villa Anna och Frans bistro.

Vi arbetar med härliga gästupplevelser och stort fokus på mat och vin i kombination. Nu vill vi förstärka vårt fantastiska team, är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag. Vi söker personer med stort driv och ansvarskänsla som till vårt matsalsteam. Vi erbjuder ett spännande arbete med nytänk och möjligheten att vara med att påverka och utveckla arbetsområdena.

För servis söker vi totalt fem heltidstjänster till våra enheter plus deltid och extrapersonal till helger.

Tillträde till tjänsterna är i mars.

Välkommen med din ansökan till josefine.milton@villaanna.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02