Servitör med sommelieransvar
Bomans hotell och restaurang
Vi söker en engagerad servitör/ servitris som är utbildad sommelier och vill ansvara för Bomans vinkällare samt aktivt arbeta i matsalen.
I tjänsten ingår att:
• ansvara för och utveckla vårt vinutbud
• vara delaktig i idé- konceptutveckling av Bomans dryckesprofil
• sätta dryckesrekommendationer till menyer
• underhålla och uppdatara vinlistan
• inköp och inventering i samråd med Restaurangchef
• internutbilda matsalsteamet inom dryckeslära
• hålla vinprovningar på förfrågan från våra konferensgäster
• arbeta aktivt i matsalen med sedvanligt matsalsarbete
Vi söker dig som är:
• utbildad sommelier
• en erfaren servitör/ servitris med starkt gästfokus som brinner för service
• glad och positiv
• intresserad av mat- och dryck
Vi ser att du talar och skriver svenska och engelska flytande
Information om tjänsten:
Tjänsten är på deltid och förlagd till dag, kväll och helgarbete enl schema.
Lön och tillträdelsedatum enligt överenskommelse
Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag
Om företaget
I Trosa hittar du det excentriska, unika och oändligt charmiga boutiquehotellet Bomans. Vi finns mitt i Trosas hamn, endast 7 mil söder om Stockholm. Alla 42 rum är individuellt inredda med föremål insamlade från olika resor runt om i världen.
Maten är klassisk och helst arbetar vi med ekologiska råvaror och det som finns runt oss i skog och mark.
Trosa är full av aktivitet, framförallt på sommaren, och hotellet är fullt av semestrande gäster. Resten av året har vi en blomstrande weekendmarknad där merparten av våra gäster kommer från Stockholm. I veckorna är det konferenser som gäller och vi har många bröllop och fester året om.
Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook