Annons

SERVITÖR/SERVITRIS

Hotel Riverton

VILL DU ARBETA I EN HELT NYRENOVERAD RESTAURANG MED EN AV GÖTEBORGS MEST INBJUDANDE ATMOSFÄRER?

Vi är ett ägarlett hotell som lägger stor vikt på vår personal, på dig som individ, dina kunskaper och egenskaper. Vår största konkurrensfördel är utan tvekan vår organisation med dess individuella personligheter. Varje anställd i teamet på Hotel Riverton är trogen till att upprätthålla företagets standarder. Det är en fråga om stolthet – och det är det som gör Riverton till en så sammansvetsad arbetsplats. Därför värdesätter vi din personlighet och letar efter dig med förmågan att få våra gäster att känna sig som hemma så fort de kliver in genom dörren.

Vi uppskattar våra anställda och strävar efter att skapa en personlig, behaglig och engagerad atmosfär där människor är fria att vara sig själva och utvecklas så mycket som det bara går.

Restaurant ONE på första våningen erbjuder en tidlös elegans som förgyller stämningen och gemenskapen. Restaurangen har panoramafönster från golv till tak som erbjuder en fin utsikt mot älven, en ljuvlig plats att avnjuta sin frukost, lunch, middag eller fest på.

Vi behöver utöka vårt härliga team för att förstärka Restaurant ONE med serveringspersonal.

Vi söker dig som:

  • Har goda serveringskunskaper, gärna inom hotellbranschen
  • Minst 2-års erfarenhet av restaurangarbete
  • Talar och skriver på svenska och engelska på ett professionellt sätt
  • Har ett stort hjärta för personlig service och förståelse för att gästen vill bli sett och uppmärksammad för de behov de har just idag
  • Har glimten i ögat och en positiv inställning

Du arbetar på ett strukturerat och effektivt sätt och vi ser gärna att du är ödmjuk, arbetsam och ambitiös. Dina uppgifter är att ta hand om våra frukost- och konferensgäster på lunch, kaffepauser och middagar.

Arbetsbehovet är om 20–30 timmar i snitt per vecka och är förlagt till mestadels dagtid måndag-söndag.

Är du den vi söker?

Varmt välkommen med din ansökan till careers@riverton.se. Märk din ansökan med ”Servitör/Servitris”.

Intervjuer sker löpande.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02