Annons

Servitriser/Servitörer

Ytterjärna Hotell

Servitriser / Servitörer till Kulturhuset i Ytterjärna.

Platsen Ytterjärna har precis antagit en ny och spännande framtidsplan och vi söker nu dig som är nyfiken, kreativ och engagerad som kan vara med att utveckla vår restaurang till något extra. Vår framtid känns verkligen inspirerande, spännande och utmanande där målet är att bli en plats som man känner till.

Vår mat & dryckesfilosofi är ett hållbarhetstänk där vi endast använder ekologiska, biodynamiska och närodlade produkter. En restaurangverksamhet som innehåller flera spår; matkonst mer exklusivt men också utspisa 500 personer snabbt och enkelt, samt serva ett profilerat hotell med allt vad det innebär.

Vi söker dig som är fokuserad på kvalité samt van att arbeta självständigt och i grupp genom att ta egna initiativ. Du kommer vara ansvarig under vissa dagar och kvällar, vilket innebär att du då bland annat leder andra. Kvalitet och flexibilitet är viktiga delar i ditt arbete.

Vi säker dig med några års erfarenhet av restaurangverksamhet. Du är en serviceinriktad person, som levererar service med personlig omtanke och hjärta samt ett glatt humör.
Körkort och bil är ett krav. Tjänsterna är 100 % tillsvidare med 6 månaders provanställning, vi kan även tänka oss deltid på 80 %. Intervjuer sker löpande.

För mer information kontakta Annelie Karlsson Lenksjö på 070-819 54 14
Välkommen med din ansökan till: annelie@ytterjarnahotell.se senast den 21 februari
Läs mer om Ytterjärna på www.ytterjarnahotell.se för att få en uppfattning av den verksamhet vi bedriver. Vår koncern äger även Saltå Kvarn.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02