Annons
Annons

Social Media Manager

GRAM Group

Är du en vass Social Media Manager som vill vara med och utveckla några av Sveriges främsta varumärken inom besöksnäringen?

Om oss
GRAM Group är Bjärehalvöns främsta företag inom besöksnäringen och består av Hotel Skansen, Hotel Riviera Strand och Torekov Hotell samt ett flertal restauranger. Alla med sin egen personlighet och karaktär, men med samma gemensamma känsla. En känsla skapad av atmosfär, passion och personlighet på en stark destination som lockar både individuella gäster och företag, året runt.

Om tjänsten
Nu söker vi en vass Social Media Manager till våra hotell och restaurangverksamheter i Båstad och Torekov. Du blir en viktig spelare för oss och kommer att spegla verksamheterna i allt från lokala till internationella sammanhang. Du ansvarar för att leverera enligt uppsatta mål och har hand om det dagliga arbetet med hotellens sociala mediekanaler, t.ex. Facebook, Instagram, LinkedIn, samt är involverad i influencer- och pressamarbeten tillsammans med PR-ansvarig.

Du arbetar tillsammans med GRAM Groups marknadsavdelning och PR-ansvariga, för att identifiera och genomföra events, samarbeten och tävlingar. Du är stark i skrift och kommer även vara med och utforma pressmeddelanden. Du arbetar både strategiskt och operativt, nära kollegorna i driften, då vi tror på en stark lokal närvaro.

Din primära arbetsplats är GRAM Groups kontor i Båstad, med regelbundna besök på de tre hotellen. Du rapporterar till marknadschef.

Vem är du?
För att bli vår kommande kollega tror vi att du är en självgående och resultatinriktad person. Du är kreativ, rutinerad, effektiv och proaktiv samt trivs med att kombinera operativa uppgifter med strategiskt tänk. Din kärlek till ditt arbete går inte att ta miste på och du arbetar kontinuerligt för att utveckla både dig själv och verksamheten.

Din bakgrund:
• Du har arbetat med sociala medier B2B och/eller B2C under minst 1–2 år.
• Du har relevant utbildning inom sociala medier, journalistik, marknadsföring och/eller PR.
• Du har mycket god förmåga att bearbeta text och erfarenhet från digital journalistik, enklare videoredigering samt bildhantering i t.ex. Photoshop. Intresse att fotografera är ett plus.
• Du har kunskap i Meta (Facebook) Business Suite.
• Du har god kännedom om kundinsikter och målgruppsegmentering samt erfarenhet från arbete med att skapa stärkt kundengagemang.
• Du har erfarenhet av att omvärldsbevaka och att hålla dig uppdaterad kring trender, beteenden och andra sociala samspel.
• Du har förståelse för vikten av samspel mellan dagens många kommunikationskanaler.
• Du har erfarenhet från arbete i WordPress.
• Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.
• Du har goda kunskaper i Office-programmen.

Om dig:
• Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad.
• Du är kreativ med både talang och intresse för det skrivna ordet på svenska samt engelska och har öga för att förmedla budskap genom bilder och filmer.
• Du gillar att jobba båda självständigt och i grupp.
• Du är en lagspelare som delar med dig av din kunskap och erfarenhet.
• Du jobbar ”hands on” och tar uppgifterna från idé till genomförande och uppföljning.
• Du har möjlighet att då och då arbeta kvällar och helger för att dokumentera viktiga händelser och evenemang.
• Körkort att en fördel för att smidigt kunna ta sig runt på de tre hotellen.

Vad kan vi på GRAM Group erbjuda dig?
Hos oss får du vara med på äventyret att utveckla och förstärka våra varumärken, i vackra miljöer där vi erbjuder unika gästupplevelser utöver det vanliga. Som arbetsplats vill vi investera i dig som anställd för att du och dina kollegor ska kunna leverera ett värdskap du kan vara stolt över. Du blir dessutom en del av en fantastisk gemenskap, och får en trygg arbetsgivare som du kan lita på. Vi tillämpar kollektivavtal och erbjuder våra anställda generösa förmåner inom koncernen.

Ansök nu
Ansökningar tas emot löpande och intervjuer startas i augusti. Tillträde 1 september eller efter överenskommelse. Lön efter överenskommelse.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02