Annons
Annons

Sökes: passionerad Executive Chef

Clarion Hotel Gillet

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Clarion Hotel Gillet
Vi som arbetar på Clarion Hotel Gillet brinner för det vi gör och har ett passionerat förhållningssätt till möten med människor. För oss är det viktigt med medarbetare som känner sig uppskattade, önskade och älskade. Vi känner lust och glädje inför att skapa resultat och driva försäljning. Vi är alltid hungriga på nya kreativa lösningar som skapar extraordinära gästupplevelser. 

Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Nordic Choice Hotels har pushat innovation inom hotellmarknaden i åratal. Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?

Vi på Clarion Hotel Gillet erbjuder Uppsalas största konferens- och möteskapacitet med 23 konferenslokaler där vi serverar för- och eftermiddagsfika, lunch samt både konferens- och bankettmiddagar. Vi erbjuder till detta en omtyckt á la carterestaurang i form av Kitchen & Table med filosofin ”Fun Dining” där Manhattan möter det skandinaviska i sina smaker. Den svenska mästerkocken Marcus Samuelsson står för konceptet med dess värdeord socialt, personligt och smakrikt som främsta drivkrafter. Vi har också Selma City Spa, en helt ny oas mitt i stan, komplett med bubbelpooler, bastu, behandlingar och en skön spa-lounge att bara vara i. I konceptet A Great Start hos oss på Clarion erbjuder vi våra gäster ett varmt välkomnande med ett fantastiskt utbud i vår frukostbuffé, en omelettkock samt extra fokus på gäster med allergier.

Vill du vara en del av att skapa och erbjuda våra gäster en inspirerande och spännande matupplevelse? En arbetsmiljö som strävar efter en vibrerande mötesplats där konst, musik och kultur är centrala grundpelare tillsammans med det som serveras. Vi söker dig som brinner för mat, service och möte mellan människor.

 Vad innebär rollen?

Som ledare hos oss har du förmågan att utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten mot samma mål – nöjda gäster och nöjda medarbetare!

Du som Executive Chef har du det övergripande ansvaret över all köks- och diskverksamhet på hotellet. I detta är du kreativ och har en förmåga att leverera en hög kvalitet i dina åtaganden.

Du är ytterst ansvarig för avdelningens drift och kommer arbeta hands on nära ditt team för att nå nyckeltal för effektivitet och råvarukostnad samt andra uppsatta mål.

Arbetstiden anpassas efter hotellets verksamhet vilket innebär att dags-, kvälls- och helgarbete råder. Du rapporterar till Operations Manager och är en del av avdelningschefsgruppen.

Vi erbjuder en arbetsplats full av energi, mod och begeistring där stora karriärmöjligheter finns för rätt person.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde omgående. Lön efter överenskommelse. Provanställning tillämpas. 

 Vem är du?

Du har en passion för service och vill med ditt sätt att leda inspirera, engagera och motivera dina medarbetare att leverera service och matupplevelser i världsklass.

Du är en prestigelös och naturlig ledare som har en förmåga att skapa ett vinnande team genom att vara en god förebild och motivera och därmed kunna visa vägen.

Du har en förmåga att kunna tänka ekonomi i alla led och du triggas av att driva lönsamhet.

Du är nytänkande och älskar att förbättra och förnya.

Du har dokumenterad erfarenhet med goda resultat inom kök i en ledande position.

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift; både i engelska och svenska.

Dina goda samarbetsegenskaper kommer medföra att ett fantastiskt team skapas där alla arbetar i samma riktning. 

 

Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag.

Vad väntar du på?! Join our team!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02