Annons

Sommelier

Vinkällaren Grappe

Vinkällaren Grappe är Skandinaviens största vinlagringskällare för privatpersoner och företag. Verksamheten startade den 1 april 1986 och är belägen på Östermalm i Stockholm. Vinkällaren Grappe är en samlingsplats för vinkunniga och vinintresserade personer i Stockholm och övriga Sverige och har idag cirka 2000 medlemmar.

Sommelier till Vinkällaren Grappe

Vinkällaren Grappe söker en heltidsanställd sommelier.

Som sommelier på Vinkällaren Grappe assisterar Du medlemmarna med deras vininnehav genom att ge köprekommendationer samt rådgivning kring lagring och konsumtion. Tjänsten inkluderar även huvudansvaret för våra större bokningar. Allt administrativt arbete sker i vårt affärssystem. På kvällarna är Du en del av den dagliga servicen kring mat och vin i våra klubbrum. I arbetet ingår även planering och genomförande medlemmars bokningar samt av våra löpande vinprovningsaktiviteter, skräddarsydda provningar samt övriga vinaktiviteter. Vinkällaren Grappe är en variationsrik arbetsplats som förutsätter förmågan att ta stort personligt ansvar och att självständigt kunna planera och genomföra sina arbetsuppgifter.

Att Du är utåtriktad och strävar efter att ge medlemmarna bästa möjliga service är ett grundkrav, men arbetets natur ställer även höga krav på administrativ förmåga och kommunikationsfärdighet i tal och skrift. Du behärskar svenska och engelska flytande. Du bör också vara van vid att på ett engagerat sätt kunna hålla provningar inför grupper.

På Vinkällaren Grappe hanterar vi många av världens klassiska viner. Vid sidan av formell vinutbildning på högre nivå, motsvarande minst WSET level 3 eller liknande, krävs god orientering bland de klassiska viner som är lämpade som lagrings- och investeringsobjekt.

Tjänsten tillsätts efter överenskommelse, så skicka in Din ansökan med CV och personligt brev redan idag!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02