Annons
Annons

Sommelier

Vår Gård

Sommelier sökes
Är det bästa gott nog? Nu söker vi dig som har ambitionen att vara Sveriges bästa sommelier. Vi söker dig med stor passion och gedigen kunskap om mat och vin. Du älskar god service och har näsa för det klassiska men du är även mycket nyfiken på vad som trendar och väntar runt hörnet. Vi söker dig som brinner för att inspirera både kollegor och gäster och vill dela med dig av din erfarenhet och kunskap.

Om tjänsten
Som sommelier på Vår Gård kommer du att vara involverad i arbetet med att ta fram drycker som matchar vårt varumärke och vår matfilosofi inom varje restaurangfunktion. Främst kommer du att arbeta med vår nysatsning, en fine dining restaurang i Villa Skärtofta, där gäster från när och fjärran kommer få en kulinarisk smakupplevelse i världsklass. Du kommer även vara delaktig i vår konferens- och eventverksamhet. Målet med ditt uppdrag är att skapa spännande utbud för våra gäster men också att coacha, utbilda och inspirera kollegor till goda dryckeskunskaper och gott värdskap.

Kvalifikationer & egenskaper
• Du har goda ledaregenskaper och ställer höga krav på dig själv, dina kollegor och er gemensamma leverans mot gäst.
• Du har dokumenterad erfarenhet från a la carte eller fine dining restaurang samt en sommelierutbildning.
• Stor passion för service och ett genuint intresse för att bygga starka och långsiktiga relationer med både medarbetare och gäster.
• Att tänka hållbart är en självklarhet i alla led.
• Du är van att hålla vinprovningar.
• Flytande i svenska och engelska.

Miljö och ansvar
Vårt hållbarhetstänk genomsyrar hela verksamheten. Det inkluderar personal, gäster och samhälle där vi skapar förutsättningar för en hållbar och trygg arbetsmiljö. Vi efterlever våra värderingar och vi säkerställer en företagskultur som tillämpar möjligheter till utveckling och påverkansarbete. Din röst är viktig så länge den är tydlig, konstruktiv och respektfull.

Vad innebär det att arbeta på Vår Gård?
Att vara en del av vårt team medför ett roligt, omväxlande och utvecklande arbete. Tillsammans jobbar vi med mycket god samverkan och samsyn hur saker kan drivas framåt på ett hållbart sätt. Vi har starka värderingar och en inkluderande företagskultur där respektfulla möten och god kommunikation alltid står i fokus. Som medarbetare på Vår Gård har du en trygg anställning med kollektivavtal i en stark koncern. Ett generöst friskvårdsbidrag och andra förmåner ser vi som en självklarhet.

Känner du att detta är ditt nästa steg i yrkeslivet så lovar vi dig en chans till en ny livsstil där du kommer både utmanas, utvecklas och få alla möjligheter att bli framgångsrik. Här väntar även en svårslagen arbetsmiljö både inne och ute och sist, men inte minst fantastiska kollegor!

Villkor
• Tillsvidareanställning på heltid med tillämpad provanställning
• Arbetstid fördelat på dag, kväll och helger utifrån hållbara scheman och i enlighet med vår medarbetarstrategi.
• Lön och tillträde efter överenskommelse

Skicka CV och personligt brev så snart som möjligt till: liam.ginnane@vargard.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02