Annons

Souschef

Sundbyholms Slott

Om Sundbyholms Slott
Sundbyholms Slott är ett exklusivt hotell beläget vid Mälarens södra strand strax utanför Eskilstuna en dryg timma från Stockholm. Med ett historiskt ursprung från 1600-talet har slottet anpassats till moderna och framtida restaurangkrav. Rofyllt intill slottet ligger hotelldelen med panoramavy över Mälaren. Hotellet har 109 rum fördelat på dubbelrum och sviter.

Vi tillhör samarbetsformerna Countryside Hotels, Svenska Möten och IACC. Vår verksamhet består av konferenser, weekendpaket, fester (både företag och privatpersoner), bröllop och à la carte. Vi arbetar i en fantastiskt spännande och rolig miljö.
Läs gärna mer om oss på https://sundbyholms-slott.se/

Om dig i vårt team
Du har ditt hjärta i matlagningen och med största engagemang tar du dig an rollen som souschef på slottet. Du är självgående som kock, stresstålig och trygg i ditt ledarskap. Du motiverar och inspirerar gärna andra omkring dig. Som person är du öppen, prestigelös och positiv.

Vi ser gärna att du har minst fem års kockerfarenhet samt att du dessutom har erfarenhet av arbetsledande positioner. Som souschef är du en viktig del av teamet när det gäller drift, kreativitet och kvalitet. Du är köksmästarens högra hand och ansvarar för verksamheten när han inte är på plats. Arbetstiderna är både dagtid och kvällstid/helger, vilket kräver flexibilitet hos dig som person. Dessutom bör du ha körkort och egen bil, eftersom vi ligger en mil norr om Eskilstuna (cykelväg finns samt fåtal bussavgångar).

Med finess och servicekänsla förbereder och tillagar du måltider med högsta kvalitet för våra konferensgäster, bröllopsgäster och andra privatpersoner och företagsgäster. Vi har ett fräscht och välutrustad kök, i den mest inspirerande av arbetsmiljöer, och arbetar endast med de bästa råvarorna.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Tillträde sen sommar/tidig höst. Kan vara en fördel om du kan tillträda redan i slutet av augusti/början av september.

Kontaktperson
Emil Bruhn, kökschef:
emil@sundbyholms-slott.se
Telefon: 016-428416

Alternativt skicka brev till:
Sundbyholms Slott
att. Emil Bruhn
635 08 ESKILSTUNA

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande. Sista ansökningsdag för tjänsten är den 24 augusti, men skynda på eftersom tjänsten kan bli tillsatt innan dess.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02