Sous Chef till Restaurang Grow
Holiday Club Sport and Spa Hotels
/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F12%2FHoliday-Club-02.jpg)
Grow är restaurangen med vårt eget koncept där vi har valt att låta grönsakerna ta mycket plats. En restaurang där tempot växlar snabbt och där vi serverar frukost, lunch och middag till hotell- event- och konferensgäster såväl som externa besökare från Åre by.
För att trivas i denna roll ser vi att du har tidigare erfarenhet av att leda team och att du verkligen brinner för att vara med och skapa minnesvärda upplevelser utifrån ett utav våra viktigaste ledord, matglädje. Du behöver kunna prata flytande svenska eller engelska och du behöver aktivt vara med och bidra till en god stämning på jobbet. På fjällens äventyrshotell gör vi jobbet tillsammans!
Dina arbetsuppgifter:
• Leda det dagliga arbetet
• Beställa varor och planera framåt
• Behjälplig vid personalplanering och schemaläggning
• Traditionellt arbete som kock
• Samarbeta med kollegor från alla avdelningar
• Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter efterlevs
• Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket
• Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.
Vi ser gärna att du har följande erfarenhet/egenskaper:
• Relevant utbildning samt minst 3 års erfarenhet av en ledande roll i kök
• Passion för att skapa god, hälsosam mat för aktiva människor
• Intresse för mat, fjäll och friluftsliv
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan!
Anställningsform: Säsongsanställning alt. tillsvidare enligt överenskommelse
Tjänstegrad: 100%
Arbetets start: Enligt överenskommelse
Lön: Timlön alt. månadslön enligt kollektivavtal
Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook