Annons

Souschef

Häringe Slott

Vi söker en souschef som tillsammans med oss vill utveckla vårt slottskök och skapa mat med passion, hög kvalité och med hänsyn till miljön. Häringe Slott eftersträvar att jobba med lokala råvaror som följer årstidernas variationer. Med bas i svenska smaker och inspiration från hela världen.

Kvalifikationer souschef
• HACCP-egenkontroll
• 3 års dokumenterad erfarenhet som köksmästare eller souschef på à la carte-restaurang
• Kunskap i växtbaserat kök
• Dokumenterat ekonomiskt ansvar

Som souschef på Häringe Slott får du möjlighet att vara med och driva restaurangens utveckling och bygga en hållbar verksamhet tillsammans med vår restaurangchef / F&B. Du är aktiv i driften och ansvarar för menyplanering, inköp, inventering, egenkontroll samt leda ditt köksteam. Som person är du trygg, strukturerad, kreativ och värdesätter nytänkande. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats i vacker historisk miljö. Vi har öppet 365 dagar per år. Arbetsschemat följer gästflödet.

Omfattning
Tjänsten avser heltid med arbetstiden dag-, kvällstid samt helger, med start omgående.
Vi är medlemmar i Visita och följer kollektivavtal.

Om Häringe Slott
Häringe Slott är vackert beläget i naturreservatet vid Landfjärden, 25 minuter söder om Stockholm. Här finns 67 hotellrum, moderna konferenslokaler samt förtjusande slottssalonger för middag och fest. Till oss kommer allt från kära par för en romantisk getaway till stora internationella grupper för möten.

Vill du veta mer kontakta Simon Dorkhom på 070-604 97 27 och mejla ditt CV och personliga brev till simon.dorkhom@haringeslott.se
Märk din ansökan med Souschef. Vi anställer löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02