Annons

Souschef

Lejondals Slott

Lejondals Slott ett sagolikt slott i Wasastil med tinnar och torn och beläget endast några minuter från E18 i Upplands-Bro kommun vid Lejondalssjön. Här driver vi konferensverksamhet, arrangerar bröllop, fester och weekendarrangemang .Vi har 102 rum och 20 konferenslokaler varav vår största lokal tar upp till 110 personer i biosittning och vår största matsal tar även den 110 personer. Lejondals Slott är ett av Sveriges yngsta slott – byggt 1892, så det är tillsammans med Thorskogs och Tjolöholms Slott på västkusten, Bjertorp i Västergötland och Teleborg i Växjö bland de sista slotten som byggdes i Sverige.

Vi är nu inne i ett spännande skede där vi vill utvecklas på alla plan och söker nu en souschef till vårt nya köksteam på slottet. Vi vill att restaurangen ska attrahera både stockholmare och upplands-bro bor, den långväga och utländska besökaren. Vi vill att Lejondals Slott ska vara en destination i sig och restaurangen är en väldigt viktig del i detta där vi tillsammans skapar ett koncept med svensk matlagning i grunden och influenser från övriga världen.

Om dig:
Du är en kreativ kock med stor passion för ditt yrke. Vi ser gärna att du har hunnit jobba några år, ett plus är erfarenhet från liknande verksamheter, men det allra viktigaste är att du är en trevlig och glad lagspelare.

Om tjänsten:
Du kommer att få jobba med samtliga förekommande uppgifter i köket. Frukost, lunch, fika och middag. Du kommer få mycket ansvar och leda köket då köksmästaren inte är på plats.

Boende:
Vi kan erbjuda flexibla arbetstider och övernattning på hotellet vid behov. Vi kan även erbjuda boende för längre tid med eget kök om intresse finns.

Vi är dessutom årets inspelningsplats för SVT:s ”Stjärnorna på Slottet” om du vill gå in och se hur det ser ut hos oss. https://www.svtplay.se/stjarnorna-pa-slottet

Om du har några frågor kontakta Harald Hussenius harald@lejondalsslott.se

Ansökan skickas till harald@lejondalsslott.se

www.lejondalsslott.se (vår alldeles nya hemsida)

Sista ansökningsdag 28 februari.

Heltidsanställning

Vill du vara en del av vårt team? Det hoppas vi och ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02