Annons

Souschef

Kosta Boda Art Hotel

Kosta Boda Art Hotel AB är ett unikt designhotell som exploderar i färg, form och njutning med ursprung i glaset. Hotellet ligger i hjärtat av Glasriket i Småland och har 102 rum, 10 konferens- och grupprum, två restauranger, vår unika Glasbar och en komplett SPA-avdelning. Vi är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi minnesvärda upplevelser för våra gäster, med passion och stolthet. Kosta Boda Art Hotel är ett helägt dotterbolag till New Wave Group AB.

Kosta Boda Art Hotel söker nu en erfaren, engagerad och passionerad souschef som tillsammans med vår köksmästare ska utveckla och ansvara för att skapa och ge våra gäster gastronomiska upplevelser i toppklass.

Vi söker dig som är kunnig, har ett brinnande intresse för matlagning och som alltid sätter gäster, kvalitet, service och kollegor i fokus. Du har kunskap och är van vid att leda personal och att ta stort ansvar i köket. Din roll kräver ödmjukhet, mod och stort engagemang och att du har en innovativ och lösningsfokuserad inställning.

Arbetsuppgifterna kommer bla vara:
Leda köket under service, beställningar, personalplanering, utveckla och planera menyer tillsammans med köksmästaren, utbilda och coacha personalen samt att vara operativ i köket. Vi anser att samarbete och en härlig stämning i köket är nyckeln till framgång och en bra produkt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så hör av dig så snart du kan.

Har du frågor om tjänsten? Vänligen kontakta Head chef Jonas Andersson på jonas.andersson@kostabodaarthotel.se eller vår Food & Beverage Manager Carmine Lobrace på carmine.lobrace@kostabodaarthotel.se

Varmt välkommen med din ansökan senast den 16 april!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02