Annons

Souschef

Brasserie Makalös

Brasserie Makalös serverar fransk mat till lunch och middag med ca 70 sittplatser, bar, lounge samt vin- och champagnebar fördelat på tre våningar som alla ligger på innergården till det vackra 1700-tals huset som inhyser Hotel Kungsträdgården.

Restaurangen ansvarar också för att förse hotellets gäster med frukost 365 dagar om året.
Hotel Kungsträdgården är ett privatägt fyrstjärnigt hotell i hjärtat av Stockholm med 94 unika rum i Gustaviansk stil.

Sedan hotellet och restaurangen öppnade vid Kungsträdgården 2015 har VD Jörgen Björnstad med team arbetat efter devisen att relationen till gästen är allt. Med personliga Conciergetjänster, Sommelier och engagerad personal både på Hotellet och i Restaurangen har vi kommit att bli många gästers och resenärers självklara val.

Vi söker nu dig som har minst två års erfarenhet som Sous Chef och gärna erfarenhet från det franska köket. Du lägger stor vikt vid detaljer, tycker det är kul att vara delaktig i menyskapande samt triggas av att se till så alla våra gäster lämnar oss nöjda.

Du tycker om när det händer mycket och låter dig inte stressas när det blir högt tempo. Du trivs med att arbeta efter högt uppsatta mål, tydliga rutiner och gillar att utmana dig för att utvecklas samtidigt som du sätter en ära i att vara en sann lagspelare för att vinna. Du är självgående och tycker om att ta eget ansvar och fatta egna beslut.
Grundläggande svenska och flytande engelska i tal och skrift är ett krav.

För att verkligen gilla att jobba med oss och bidra till att vi når våra mål underlättar det om du:
• Är strukturerad i egenskap av din roll som Sous Chef
• Van att leda personal och sköta luckan under service
• Erfarenhet från att beställa varor och planera mängden varor
• Jobbat med gruppbokningar
• Veckoplanering
• Sätter teamet före jaget samtidigt som du brinner för att alltid finna bästa lösning för våra gäster och för företaget
• Säger ”Ja, vad kul!” till förändringar, nya råvaror och nya rutiner eftersom du tycker det är roligt att lära dig något nytt och ligga i framkant både i din personliga men också företagets utveckling

Rollen bjuder på varierande uppgifter och utmaningar och består till stor del av att:
• Planera inköp med Kökschefen
• Leda och fördela arbetet under den dagliga driften
• Planera menyer, menybyten, temaveckor med flera veckors framförhållning i samråd med Kökschef
• Beställningar
• Viss schemaplanering
• Närvara vid utvalda möten
• Inventering
• Ansvara för köket i Kökschefens frånvaro

Meriterande egenskaper
• Erfarenhet från vegetarisk matlagning
• Förkunskaper i Martin & Serveras inventeringsprogram
• Köksekonomi

Lön efter överenskommelse
Kollektivavtalsanslutna

Skicka in din ansökan till vår F&B Manager på jeanette@brasseriemakalos.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02