Annons
Annons

Souschef

Waxholms Hotell

Skärgårdshotellet Waxholms Hotell är vackert beläget i centrala Vaxholm i Stockholms skärgård. Verksamheten erbjuder en genuin skärgårdsupplevelse med hotell, konferens, restauranger och barer.

Det anrika hotellet har i över 100 år lockat gäster med god mat, härlig stämning och underbara vyer. Huvudattraktionen på hotellet är restaurang Matsalen med lång historia och ett unikt läge vid Vaxholmskajen. Matsalen är känd för sin höga kvalitet sedan urminnes tider, en tradition som man naturligtvis värnar om och menyn växlar med årstiderna och tillgången på råvaror. Till hotellet hör även sommarrestaurangen Kabyssen med stor uteservering.

Hotellet har klarat sig starkt under pandemin och fortsätter satsa för framtiden. Under året ska man exempelvis bygga en ny bar högst upp på hotellet och ett nytt spa samt fler hotellrum. Hotellet har öppet sju dagar per vecka under högsäsong och sex dagar per vecka under lågsäsong. Det finns enklare boende att tillgå på hotellet vid behov.

Souschef
I rollen som souschef kommer du att arbeta nära kökschefen och leda köket när han inte är på plats. Då det finns flera kök på hotellet kan du även komma att ha ett extra ansvar de dagar kökschefen inte är på plats. Arbetet är varierande och du arbetar i såväl drift som med planering av schema, inköp och ekonomiuppföljning. Du går på rullande schema och arbetar varannan helg. Under sommaren arbetar ett stort antal säsongsanställda och en bra dag serveras över 900 mat i huset. Under övrig säsong är hotellet populärt för såväl lokalbefolkningen som för konferens- och bröllopsgästen.

Köket är främst klassiskt där man följer årets säsonger med inslag av moderna favoriter och gärna med asiatiska inslag. Fokus ligger på att i första hand välja hållbara och gärna ekologiska produkter från hav och skog för komponering av menyer och självklart värna om lokala producenter. Genom att kreera nya spännande smaker förgyller köket gästens upplevelse, samtidigt som de värnar om det klassiska konceptet.

Vi söker även kockar för tillsvidare och extra anställning.

Vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt då vi rekryterar löpande men senast den 14 oktober 2022.

Tjänsten är heltid, tillsvidare med tillträde omgående.

Kontakta Kökschef Andreas Alshorn per mail andreas.alshorn@waxholmshotell.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02