Annons

Souschef – kväll

Eatery Sundbyberg

Vill du vara med och forma Sundbybergs nya mötesplats? Gillar du att ha glada, mätta och nöjda gäster? Vi söker en ”souschef” som tillsammans med oss vill utveckla Eatery Sundbyberg till att bli Sundbybergsbornas naturliga plats för att mötas.

Vi söker nu en kreativ Souschef som stolt ska representera kvällen på Eatery Grand Central. Ditt huvudansvar är att se till att våra gästers upplevelse blir utöver det vanliga.

Vi tror att du är en stark person som aldrig viker en millimeter vad gäller kvalité och ser matlagning som ett hantverk. Att du delar vår kärlek till gastronomi och sätter stolthet i ditt arbete räknar vi också med. I rollen som souschef är din uppgift att driva och utveckla köket efter de ramar som är satta av ledningen, köksmästaren och restaurangchefen.

Vi söker nu dig som vill arbetsleda vårt köksteam under kvällstid i rollen som Souschef. En coach som älskar att utveckla andra genom att dela med sig av sin egen kompetens. Hos oss får du möjligheten att utvecklas och vara med på en grym resa när Eatery växer!

Eatery Sundbyberg smygöppnade i november i en delvis nybyggd fastighet på Järnvägsgatan i Sundbyberg. Vi har överlag fått ett fantastiskt mottagande av de gäster som besökt oss och behöver nu stärka upp vårt team med fler grymma personer som älskar service och nöjda kunder. Eaterys koncept innebär att vi har olika erbjudanden vid olika tidpunkter på dygnet. På vardagar öppnar vi tidigt för frukost för att därefter servera lunch till mellan 300 och 400 gäster. På förmiddagar och eftermiddagar har vi också ett stort antal cateringuppdrag och leveranser till kunder i området.

Vi erbjuder ett eget sortiment av take-away för gäster på språng.
Tisdagar till lördagar har Eatery öppet för afterwork och kvällsmat och serverar då ett spännande stort utbud av prisvärda rätter komponerade av vår köksmästare.
Vi har ett härligt team på plats som nu behöver förstärkas med en person som ansvarar för kvällsverksamheten i köket. Ett spännande uppdrag för dig som vill utveckla ditt ledarskap och ta ansvar i ett snabbt växande företag.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarsområden är: matlagning, menyplanering, inköp, kvalité och hygien. Du har arbetat och haft en senior roll inom kök tidigare och du har ett innovativt sätt när det kommer till matlagning.

– Du ansvarar för att utveckla vår meny och vårt sortiment tillsammans med Köksmästaren och vår Restaurang manager. Du utformar nya menyalternativ baserat på säsongsbetonade ingredienser och kundkrav.
– Du ansvarar för flödet i produktionen och en effektivt resurshållning där vi minimerar svinn i matlagningen.
– Du planerar dina inköp och ansvarar för att det blir rätt kvantiteter och kvalitet.
– Du tränar ny och befintlig kökspersonal i förberedelser, arrangemang och uppläggning av rätter i nuvarande meny samt lära upp personalen på samtliga stationer.

Villkor
Tjänsten är en provanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden följer restaurangens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger dock enbart kvällstid. Eatery erbjuder lön enligt överenskommelse. Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansök
Vi värdesätter en positiv attityd, god kommunikativ förmåga, hög arbetsmoral och en strävan att fullfölja arbetet med en hög insats.

Är det dig vi söker?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa till Peter Erlandsson, Vd på tel: 070-872 07 07

Välkommen att mejla in ditt Cv till: jobb@eatery.se

Märk din ansökan med: Souschef

Om Eatery-gruppen
Eatery är en snabbt växande restaurang- och konferenskedja som i nuläget har fem etableringar i Stockholmsområdet, i Luma Park (Hammarby Sjöstad), Kista, Sickla, Sundbyberg samt van der Nootska Palatset på Södermalm. Eatery har som mål att kunna erbjuda en miljö som bjuder in till möten och avkoppling såväl under som efter arbetsdagen. En plats dit man går för att äta och inspireras, antingen själv eller tillsammans med sina vänner, kollegor och affärspartners. Läs mer om oss och vårt koncept på www.eatery.se.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02