Annons
Annons

Souschef till Restaurant Munkklostret

Vadstena Klosterhotel

Vadstena Klosterhotel
Vadstena Klosterhotel & Restaurant Munkklostret, vilar majestätiskt längs Vätternstranden i vår medeltida stad Vadstena. Restaurangen erbjuder allt från sommarmenyer på terrassen – till förstklassig á la carte, julbord, bröllop och luncher. Utöver restaurangen, finns här en välkänd vinkällare med egen import av exklusiva viner, och i dagarna lanserar vi vår första Klosteröl, bryggt på Vätterns klara vatten enligt gamla traditioner. Vårt medeltida kloster bjuder in till en vistelse i unik miljö med storslagna lokaler, matsalarna består bland annat av munkarnas kapitelsal och före detta sovsalar, och köket är nytt och fräsch med gott om plats att skapa underverk för våra gäster.

Din roll som souschef
Vi söker dig som vill arbeta i vårt fantastiska köksteam! Som souscef jobbar du direkt under vår kökschef, och därför är det viktigt att du har en gedigen erfarenhet som kock. Du har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete, och tar ett stort personligt ansvar att verksamhetens rutiner efterlevs. Arbetet är mycket driftsorienterat, och därför är passionen för mat, kreativitet och nyskapande viktiga ledord i det dagliga arbetet.

Som köksmästarens högra hand, är det viktigt att du är ett föredöme för dina kollegor, en god arbetsledare, och inspirerar andra till att göra ett bra jobb. Du vet att samarbetet med serveringspersonalen är av högsta vikt, och bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö. Du har kunskap om inköpsrutiner, rekrytering och upplärning av personal, och kan planera det dagliga arbetet på egen hand.

Sist men inte minst, är du en förträfflig kock med ambitionen att alltid lära dig mer. Du är inte rädd för utmaningar, och sätter alltid gästens upplevelse först. Vi finns här för gästen, och vårt arbete är främst att skapa matglädje, kockyrket är ett hantverk och det gör vi med stolthet.

Om detta låter som jobbet för dig, tveka inte att söka. Vi håller intervjuer löpande, och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt person.

Erfarenhet: Du bör ha en relevant utbildning, och minst fem års erfarenhet inom á la carte samt beställningsverksamhet.
Lön: Månadslön enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare, heltid
Körkort är en merit
Vi hjälper till med boende om behov finns.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02