Annons

Supervisor Banquet/Event

Svenska Mässan Gothia Towers

Vi söker Supervisors till vårt team för fest, pop up event, mässor och möten!

Vi tar oss an nya spännande utmaningar varje dag året runt. Fest, Kick Off, Kongresser & Möten, alla med den gemensamma nämnaren – människor som vill mötas. Syftet varierar, man vill utvecklas, utbildas, skratta, dansa, underhållas och njuta av god mat och dryck, tillsammans. I vårt team ser vi till att deras förväntningar både uppfylls och överträffas. En viktig pusselbit är att ha roligt under vägen genom modet att ta kloka beslut, engagemanget att ge det lilla extra och nära samarbete med kollegor i hela anläggningen.

Nu rustar vi för att växa och skapa framtidens nya säkra anläggning för relationsbyggande möten och upplevelser och hoppas du vill bli en av oss!

Engagemang
Vi söker dig som har ett högt engagemang i det du tar dig an och som trivs med att jobba i team. Du är driven, strukturerad och noggrann. Du gillar att ge service och är lyhörd för vad gästen vill ha. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, är flexibel, lösningsorienterad och kan ta tag i arbetsuppgifter där det behövs.

Samarbete
Du har löpande kontakt och samarbetar med flera avdelningar i huset såsom sälj, bokning, kök, staffing, städ och produktion. Rollen som Supervisor innebär att planera för både dagens och kommande event samt tillsammans med teamet genomföra dagens kör. Arbetet innebär även en del administrativt arbete som kräver god datavana och du är inte rädd för att utvecklas inom administrativa rutiner.

Mod
I rollen som Supervisor arbetsleder du ditt arbetspass, coachar dina kollegor och ser till att rutiner efterföljs. Du agerar bollplank vid tillfällen där snabba beslut behöver tas. Du är inte rädd för att inte räcka till – alla i teamet hjälper varandra. Vi tror du är en person som gillar när det bubblar av event som vi ska förverkliga och delar med dig av din positiva energi till både kollegor och gäster.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av eventarbete inom större hotell, meriterande även från en arbetsledande funktion. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Ytterligare språk ses som meriterande. Skulle du dessutom gilla att arbeta på Norra Europas största mötesplats – då är det full pott!

Vad vi erbjuder
Tjänsterna är tillsvidare inom avtalsområde Visita Unionen på heltid, men vi ställer oss positiva även till andra anställningsformer och sysselsättningsgrader. Tillsättning sker primärt från 1 september, men vi kan välkomna nya kollegor redan innan dess.

Vid frågor om tjänsterna vänligen kontakta rekryterande chef Knut Nyhus, Creative Content Manager; knut.nyhus@gothiatowers.com

Ansökan
Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02