Annons
Annons

Supervisor

Långholmen Hotell & Restaurang

Om vår verksamhet
Långholmen Hotell & Restaurang AB är ett privatägt bolag som driver hotell, konferens, restaurang och vandrarhemsverksamhet i det gamla Kronohäktet på Långholmen i Stockholm. Fängelseverksamheten bedrevs fram till 1975 och 1989 öppnade upp Långholmens Hotell och Vandrarhem portarna till sin verksamhet.

Här finns 102 hotellrum huserade i de gamla cellerna, ett fängelsemuseum som huserar 12 vandrarhemsrum, en konferensanläggning med ca 20 lokaler, ett äkta Wärdshus med plats för ca 250 gäster med tillhörande festvåning, uteservering och bar finkan. En unik arbetsplats med spännande historia och familjär stämning!

Långholmen söker en supervisor
Är du glad, positiv och stresstålig? Trivs du med att arbeta i högt tempo och hålla många bollar i luften? Gillar du ordning och reda?

Hos oss är det viktigt att du värdesätter struktur högt i ditt arbete då du kommer att ansvara för en del administrativa arbetsuppgifter och kommer att vara arbetsledare för dina kollegor. Du arbetar systematiskt med uppföljning av rutiner och har lätt för att se lösningar när situationen kräver det. Samtidigt är du väldigt flexibel som person och har en naturlig känsla för service och värdskap som du förmedlar till våra gäster och medarbetare. Du är inte bara en bra lagspelare utan den självklara lagkapten som leder med exempel och ha förmågan att dra med sig hela laget!

Känner du igen dig i bilden?
Om du har dessutom några års relevant erfarenhet i liknande befattning, talar flytande både svenska och engelska och har ett präglat intresse för hållbarhet och miljöfrågor är du vår nya supervisor!

Vi erbjuder dig en trygg och rolig arbetsplats med äkta kollegor som du kommer att vara stolt över! Vi är Svanenmärkta och tycker att det är lika viktigt som roligt att jobba aktivt med hållbarhetsfrågor.

Tjänsten är 100% med tillträde snarast, enligt överenskommelse. Som en naturlig del i hotellbranschen ingår kvällar och helger i din arbetstid. Ansvaret i rollen innebär jour och möjlighet till jourtid vid behov.

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast men senast 10 juni till jobb@langholmen.com.
Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Märk i rubriken ”Supervisor”.
Vid frågor om tjänsterna vänligen kontakta hotellchef Charlotta Davies på 0702-302 17 82

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02