Annons

Supervisor reception

Hôtel Reisen

Hôtel Reisen, part of the Unbound Collection by Hyatt

Har du arbetat i en ledande position inom restaurang, resebranschen eller annanstans där du arbetat med människor och vill ta steget att byta karriär, eller har du arbetat flera år inom hotellreception och är redo för nästa steg så tveka inte att skicka in din ansökan till oss!

Vi är ett team med familjär känsla, där vi peppar och hjälper varandra. Vi erbjuder en arbetsplats där alla är delaktiga i driften och vi är måna om att utvecklas. Som Supervisor har du en ledande roll och du arbetar i receptionen med övriga i teamet. Du har ett nära samarbete med hotelledningen och övriga avdelningar.

Hos oss är ingen dag sig lik, vi arbetar mycket med eget ansvar och att kunna arbeta självständigt med att lösa eventuella utmaningar för att alltid vara steget före gästen.

Om dig
Du talar och skriver obehindrat svenska och engelska

Du är en härlig person med mycket omtänksamhet

Du tycker om att vara bland människor och skapa minnen för våra gäster att ta med sig hem

Du har flerårig erfarenhet av hotellreception eller erfarenhet av att leda andra i en annan servicebransch

Du vill arbeta i en internationell miljö

Om Hotell Reisen
Hotellet är beläget i morgonsolen på kajkanten med Gamla Stan vackra siluett omkring sig. Byggnaden grundades så tidigt som 1680-talet och har varit ett hotell sedan 1819 med just namnet Hotel Reisen, vilket gör det till ett av stans absolut äldsta hotell. Namnet i sig har en milt sagt rik historia. Byggnaden har under sina tidiga år tjänat som kaffehus, värdshus, lagerlokal för skeppshandeln, bar och hem till några av dåtidens stora skalder och författare. Idag är Hôtel Reisen en del av den internationella koncernen Hyatt. Hotellet har 144 rum och sviter däribland 13 sviter med privat bastu. En stor del av rummen har en underbar utsikt över Stockholms inlopp och staden. Utöver det har hotellet 2 barer, 1 restaurang, gym, spa med bastu och en typisk svensk kallpool.

Anställningsförhållande:
Arbetstiderna varierar mellan dag/kväll och innefattar även helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal.

Anställningen gäller heltid tillsvidareanställning med sex månaders provanställning med start enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot att få Din ansökan vi nedan mail snarast. Märk ansökan ”Front Office Supervisor”.

Välkommen att kontakta mig vid frågor!

Skicka in din ansökan till:
James Mckellar
Operations Manager
James.mckellar@hotelreisenstockholm.com

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02