Annons
Annons

Systemkonsult

Hoist Group

Hoist Group är ett internationellt, kundfokuserat, entreprenörsföretag som erbjuder innovativa lösningar till tusentals hotell över EMEA. Vi har över 20 års beprövad erfarenhet inom hotellbranschen och vårt fokus är alltid att hjälpa våra kunder att leverera bästa möjliga gästupplevelse. Vi är stolta över att arbeta med både mindre oberoende hotell samt ledande internationella kedjor och vi strävar ständigt för att driva tillväxten för våra kunder. Vi är 500 engagerade kollegor i 18 länder och vår omsättning är 134 MEUR.

Om rollen

Som systemkonsult arbetar du med implementering, utbildning och driftsättning av vårt hotellbokningssystem HotSoft och vårt backoffice system Serviator. Vi arbetar i projektform och du kommer att ha ett nära samarbete med kunden från första planeringen till att systemet är satt i drift. Aktiv införsäljning av tjänster, arbetsätt och utbildning är en del av arbetet och supportarbete ingår även i denna tjänst.

”Jag gillar när arbetet är omväxlande, utvecklande och utmanande och att jag får lära mig nya saker och lösa problem. Jag tycker om att undervisa och att resa runt i landet och se nya ställen jag kanske inte hade kommit till annars. Jag tycker även att det är väldigt kul att jobba med utvecklingen av ett system som ligger i framkant och att vi hela tiden strävar efter att leverera det som är bäst för kunden”. Så här beskriver en av våra medarbetare arbetet som systemkonsult.

Vi söker dig som

  • Har flera års IT vana inom applikationssupport eller flera års erfarenhet av bokningssystem.
  • Bekväm med att hålla utbildningar internt och externt.
  • Har god förståelse för ekonomi och redovisning.
  • Har B-körkort.
  • Kan utrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Meriterande kvalifikationer

  • Har arbetat inom hotell- och/eller utbildningsbranschen.
  • Erfarenhet/kunskap inom HotSoft.
  • Erfarenhet inom IT applikationsdrift.

Som person är du serviceminded, ansvarstagande, flexibel och kommunikativ. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter i stället för problem och du finner glädje i att överträffa kundernas förväntningar. Vidare är du pedagogisk och duktig på att anpassa utbildning efter individ och/eller grupp. Du är organiserad i ditt arbetssätt då arbetet kräver att du kan hantera många pågående projekt samtidigt. Du skall ha lätt för att lära dig nya saker och har ett eget driv i att utveckla dig själv.

Vår framgång börjar med dig

Våra anställda är nyckeln till vår framgång. Vi består av 500 dedikerade kollegor i 18 länder som arbetar tillsammans för att serva tusentals hotell på bästa möjliga sätt. Med en god förståelse för hotellbranschen, med vår professionalism och vårt engagemang hjälper vi våra kunder att leverera den bästa möjliga gästupplevelsen. Hoist Group erbjuder ständigt interna utbildningar för att eftersträva hög utbildningsnivå för personalen. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag och förmåner via Benify förmånsportal.

Övrig information

Start: Så snart som möjligt

Omfattning: Heltid. Resor ingår i arbetet.

Placering: Stockholm (Solna strand) eller Göteborg

I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare information vänligen kontakta Zofie Sandman på zofie@pointpeople.se eller 070-815 80 91. Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02