Annons
Annons

Team Leader Front Office

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Vår Front Office avdelning söker en Team Leader!

ARBETSUPPGIFTER:

Ditt huvudsakliga arbete är att leda och fördela arbetet inom Front Office enligt Radisson standards. Under dina arbetspass ansvarar du för driften av reception, concierge, telefonväxel och night audit. Du är delaktig i det dagliga receptionsarbetet och organiserar de uppgifter och utmaningar som dyker upp under dagen. Du arbetar nära personalen och identifierar behov av träning hos befintlig personal och lär upp nyanställda. Du ser till att personalen i receptionen har den kunskap och det material de behöver för att leverera en högklassig service. Du ser till att dagens checklistor blir avslutade och säkerställer en effektiv kommunikation mellan arbetspassen, men även mellan receptionen och övriga avdelningar på hotellet. Du har även vissa administrativa arbetsuppgifter såsom att besvara guest reviews, samt assistera front office manager med schemaplanering.

FÖLJANDE KRÄVS FÖR TJÄNSTEN:
Vi tror att du är en positiv och social person som har flerårig erfarenhet från hotellreception. Då förändringar kan ske snabbt och vi stundvis arbetar i ett mycket högt tempo är du flexibel, stresstålig och kreativ i att hitta lösningar. Du har goda ledaregenskaper och drivs av att inspirera och motivera dina kollegor att prestera sitt absolut bästa. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och har förmåga att se helheten, alltid med gästen i fokus och med mottot Yes I Can!

VI ERBJUDER:
Ett spännande och utmanande arbete inom en stor internationell hotellkedja. Det är en heltidstjänst med oregelbundna arbetstider, där även helgarbete igår.

Om företaget

Med bästa läget i stan och en fantastisk personal levererar vi förstklassig service till våra gäster. Vårt mål är att vara Göteborgs bästa hotellarbetsplats. Vi har ett renoverat hotell med 355 hotellrum, många sviter, bar & restaurang, stor konferensavdelning och fantastiska publika ytor för event upp till 1000 personer. Vi hoppas du vill vara en del av Team Scandinavia.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02