Annons
Annons

Tv-tekniker till Hoist Group

Hoist Group

Som TV-tekniker arbetar du med installation av huvudcentraler, TV samt tillhörande IT utrustning via uppkoppling eller på fältet i olika uppdrag hos våra kunder. De tekniska lösningarna varierar beroende på kundens behov och önskemål. Exempel på arbetsuppgifter kan vara planera, installera huvudcentraler, konfigurera, montera och supportera tv-lösningar.

Du arbetar självständigt ute hos kund, men ingår i ett team med erfarna tekniker som finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du har en projektledare till hands som schemalägger och planerar din installation. Hoist Group genomför alltid Nöjd Kund-undersökning efter installation för att alltid säkra att installationsprocessen fungerat som den ska.

Din profil

Vi söker dig med minst ett par års erfarenhet av liknande arbete. Du är noggrann, lösningsorienterad, serviceinriktad och du trivs med att ta eget ansvar. Du bör ha en stor vana av kundkontakter då du vid installationer alltid samarbetar med kunden och är vårt ansikte utåt. Du är även duktig på tidrapportering, dokumentation och ärenderegistrering.

Det är även viktigt att du trivs med att resa eftersom våra kunder finns representerade över hela landet. Förutom att du är en suverän problemlösare har du också goda kunskaper inom följande områden:

Krav:

  • Kännedom om antenn-teknik
  • B-körkort

Meriterande:

  • Utbildning inom antenn-teknik, alternativt yrkeserfarenhet
  • IT-kunskaper
  • Erfarenhet av montering av tex TV
  • Erfarenhet av montering av parabol och antenn
  • Erfarenhet av kabeldragning

Vad vi erbjuder

Våra anställda är nyckeln till vår framgång. Vi består av 500 dedikerade kollegor i 18 länder som arbetar tillsammans för att serva tusentals hotell på bästa möjliga sätt. Med en god förståelse för hotellbranschen, med vår professionalism och vårt engagemang hjälper vi våra kunder att leverera den bästa möjliga gästupplevelsen. Hos oss är det viktigt att ha roligt på jobbet!

Vi har kollektivavtal, erbjuder kontorsmassage/naprapati samt friskvårdsbidrag och förmåner via förmånsportalen Benify.

Start: Så snart som möjligt

Omfattning: Heltid, tillsvidare, beredskap ingår

Lön/villkor: Lön enligt överenskommelse

Placering: Stockholm

Kontaktpersoner: Carina Karoui, Avdelningschef, carina.karoui@hoistgroup.com och Sofia Hellström, HR 08-555 685 00.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02