Annons

Två hovmästare samt två kockar

Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden växer och vi behöver förstärka vårt team i kök och restaurang. Vi söker därför två hovmästare samt två kockar med passion för service och matlagning. Du jobbar med glädje, engagemang och blir del av ett härligt team.

Köket har ett gott renommé och just nu arbetar vi på ett nytt spännande koncept där det finns stora möjligheter till påverkan. Hotellets framtid håller på att ta form och tillsammans med en fantastisk historia skall vi nu skapa ett härligt, modernt hotell. Arbetet är varierande då köket gör allt från frukost och lunch till gourmetmat på tjusiga Winemaker’s Dinners, banketter och stora bröllop.

Bor du inte i Stockholmsregionen? Det gör inget – vi kan fixa bostad!

Tillträde enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan i dag! Du kan alltid komplettera med betyg eller intyg senare i fall det blir aktuellt. Mejla vår köksmästare Jonny.Johansson@grandsaltsjobaden.se eller vår VD katarina.romell@grandsaltsjobaden.se
Hoppas att vi ses!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02