Annons
Annons

Två nya stjärnor till Inhouse sales

Grand Hôtel Saltsjöbaden

Vi måste bli fler. Vi söker därför två nya stjärnor till Grupp- och konferensbokningen. Är det du eller känner du någon som skulle vara rätt för tjänsten?

Grand Hôtel Saltsjöbaden har stora renoveringsplaner och väldigt många gäster som tycker om oss. Det är en bra kombination. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande tjänst och du har ett genuint intresse för möten, försäljning, mat och dryck. Du är noggrann och har ett öga för detaljer och struktur. Du är en handlingskraftig problemlösare med hög social kompetens. Du kommunicerar mycket bra på både svenska och engelska samt strävar efter att ge vår gäst den bästa upplevelsen.

Din roll är viktig, du kommer att ansvara för alla inkommande förfrågningar gällande möten och fester. De dagliga uppgifterna består i bl.a. att svara på offertförfrågningar, signera avtal, detaljplanera kommande möten, möta upp gästen på plats samt stämma av med gäst och fakturera efter utfört möte.

Du vill gärna samarbeta med de andra avdelningarna på hotellet, och du har ett öga för detaljer och är självklart noggrann och gillar ordning och reda. Datavana, god svenska och engelska är ett krav.

Vi erbjuder en fantastisk miljö att arbeta i, glada kollegor, god mat och självklart har vi kollektivavtal. Det är lätt att pendla till oss, Saltsjöbanan stannar precis utanför hotellet. Tjänsten är heltid och i tjänsten kan eventuellt vissa kvällar och helger ingå samt sex månaders provanställning.

Rekryteringen sker löpande och anställning sker då rätt kandidat hittats. Så välkommen med din ansökan redan idag via vår hemsida!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02